Drama i ‘Vild med dans’: Deltager skadet - må gå med krykker

Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau/Scanpix

En pludselig fibersprængning har gjort, at Rolf Sørensen nu må gå med krykker. Alligevel ønsker han at deltage i fredagens afsnit.

Onsdag formiddag var den tidligere cykelrytter og nuværende ‘Vild med dans’-deltager Rolf Sørensen i færd med at øve den jive, som han og dansepartneren Karina Frimodt skal fremføre i fredagens program, da der pludselig lød et højt smæld.

Den ubehagelige lyd skulle hurtigt vise at komme fra Tour de France-kommentatorens lægmuskel, og med ét var det slut med dansen.

- Jeg kunne ikke gå eller støtte på benet, fortæller Rolf Sørensen til TV2.

Den tidligere cykelrytter prøvede i første omgang at lægge en kølende dåsecola på musklen, men der var ikke noget at gøre. Han måtte en tur på Hvidovre Hospital, hvor han fik foretaget en ultralydsscanning.

Læs også

8 ulækre tegn på, at du har sluppet alle hæmninger i dit forhold

Dommen stod hurtigt klar: Han havde fået en fibersprængning i benet, og blev derfor udstyret med en stor forbinding samt en krykke at støtte sig til.

Dermed så parrets deltagelse i fredagens program meget tvivlsom ud, men som tidligere sportsmand og konkurrencemenneske har Rolf Sørensen nægtet at kaste håndklædet i ringen.

- Det er op ad bakke, vil jeg sige, men vi er blevet enige om, at vi stiller op. Vi er i gang med at lave en ny koreografi, fortæller han til TV2 og forklarer, at den nye jive sandsynligvis kommer til at inkludere et bord og en stok.

Læs også

Glem tissemanden: 7 steder du skal røre din mand, så han kommer for vildt

- Det bliver ikke en dans på to ben, så meget kan jeg sige. I får det jo at se i morgen, men det bliver en amputeret dans, indrømmer Rolf Sørensen, der har svært ved at stå på sit højre ben.

Om den nye koreografi kommer til at koste cykelveteranen sin deltagelse i det populære underholdningsprogram er ikke til at vide. Rolf Sørensen har dog tidligere modbevist både dommere og oddssættere, der har dømt ham ude af dette års udgave af ‘Vild med dans’.

Læs også

Du er ikke normal hvis du kan svare ja på disse 6 tingene

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip