Efter 5 år er det slut for Jussi Adler-Olsen

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.

Krimi-forfatteren kan nu sige farvel til sin store villa i Valby efter bare fem år som ejer af adressen.

Krimi-forfatteren bag Afdeling Q-romanerne, Jussi Adler-Olsen, har netop solgt sin store villa i Valby efter bare fem år som ejer af adressen.

Læs også

Annette Heick om slik i øret af Frank Jensen: Derfor sagde jeg det højt

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Handlen har indbragt forfatteren intet mindre end 22,6 millioner kroner, hvilket er en anelse under udbudsprisen – men dog næsten dobbelt op i forhold til den pris, Jussi Adler-Olsen og fruen Hanne Adler-Olsen gav for villaen tilbage i 2016.

For fem år siden gav ægteparret nemlig ”bare” 12,5 millioner kroner for det lidt mere end 320 kvadratmeter store hus, der har mere end 100 år på bagen.

Denne gang blev huset udbudt til salg for 25 millioner kroner, og dermed har der altså været lidt at forhandle om, selvom adressen kun nåede at være udbudt offentligt til salg i tre måneders tid.

En gevinst på over ti millioner 

Adler-Olsen kan altså glæde sig over en gevinst på over ti millioner kroner på fem år, når der vel at mærke ikke tages højde for eventuelle forbedringer, parret har tilført huset.

Jussi Adler-Olsen har skrevet flere bøger om den berømte Afdeling Q, der også er blevet filmatiseret med både Nikolaj Lie Kaas og Ulrich Thomsen i hovedrollen som Carl Mørck. Seneste skud på krimistammen er den niende bog i serien, der udkommer i starten af november.

Se Jussi Adler-Olsens Valby-villa her

https://www.boliga.dk/galleri/3816 

Læs også

Familien fra Bryggen-stjerne taler ud: Blev voldtaget af sin bedste ven

 

 

Dagens Gossip