Efter behandling: Andrea Elisabeth Rudolph skal have fjernet brystet

Her ses Andrea Elisabeth Rudolph sammen med sin mand Claus Møller Jacobsen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

Nu er Andrea Elisabeth Rudolph i et kemoforløb, og herefter er det planen, at kirurgerne fjerner hendes bryst.

Tilbage i februar fortalte Andrea Elisabeth Rudolph, tidligere Vild med dans-vært, iværksætter og grundlægger af skønhedsbrandet Rudolph Care, at hun havde fået konstateret brystkræft.

Læs også

Ærlige Andrea Elisabeth Rudolph: Sådan opdagede jeg kræften

En aften i januar opdagede hun en knude under sin ene armhule. Dagen efter tog hun til lægen, og der gik en uge fra første lægebesøg, til Andrea Elisabeth Rudolph fik beskeden om, at det var kræft.

Nu er hun i et kemoforløb, og herefter er det planen, at kirurgerne fjerner hendes bryst, og derefter venter strålebehandlingen.

Det fortæller hun i juli-udgaven af magasinet Eurowoman.

“Jeg har allerede foreslået lægerne, om vi ikke bare skal fjerne begge bryster ved samme lejlighed. Jeg ville da være ked af det, hvis jeg fik kræft i det andet bryst også, og hvis jeg skal have lavet nye bryster med implantater, kommer de måske i højere grad til at ligne hinanden,” fortæller hun i interviewet.

Åben om sygdommen

Andrea Elisabeth Rudolph deler åbenhjertigt om sygdommen på sin Instagramprofil, og hun fortæller gerne sin historie i offentligheden. 

Tilbage i februar, hvor hun fortalte offentligt om sygdommen første gang, meldte hun ud, at 2021 bliver anderledes end forventet. 

Der vil blive skruet ned for arbejdsmængden og op for samværet med familien. Tiden skal bruges på at blive rask. 

Hun håber samtidig at kunne opretholde en almindelig hverdag med familien, der består af manden Claus Møller Jacobsen. Sammen har de sønnerne Alfred og Arthur. Andrea Elisabeth Rudolph har også datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jacobsen har børnene Oskar og Alma med fra et tidligere ægteskab.

Læs også

Efter voldsom episode: Nu skal Annette Heicks sønner undersøges

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip