Efter DR-exit afslører Mads Steffensen: “Har savnet ham voldsomt”

Mads Steffensen vil ikke lægge skjul på, at han har savnet ham meget.

Siden 2015 har Flemming Møldrup været en del af DR-programmet Kender du typen, hvor Mads Steffensen var vært indtil for ganske nylig.

Kort før nytår kom det frem, at den garvede DR-medarbejder sagde farvel til kanalen.

Læs også

Mads Steffensen i kraftig modvind efter afsløring

“Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows. Nu skaber jeg et andet arbejdsliv, og jeg glæder mig til det nye, jeg skal i gang med. Tak til alle, fordi I så og lyttede med. Og tak til DR, som altid vil være noget særligt for mig” udtalte Mads Steffensen i den forbindelse i en pressemeddelelse

Siden er Mads Steffensen blevet vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo, som er et nyt panelprogram, som lægger sig tæt op af Monopolet. Hver uge gæster forskellige kendisser podcasten og skal hjælpe med at løse lytternes dilemmaer og problemer.

Gæster A-holdet

Næste gang er Flemming Møldrup en del af ‘A-holdet’, og Mads Steffensen lægger ikke skjul på, at han har savnet livsstilseksperten. 

“Jeg har selvfølgelig savnet Flemming voldsomt, det vil jeg ikke lægge skjul på. Han er et af de mest empatiske og rummelige mennesker, jeg kender. Han er hudløst ærlig og skarp, når han møder uretfærdighed og har masser af erfaringer fra et farverigt og omskifteligt levet liv. Nogle gange er han også pænt håbløs - men ikke så tit. Så Møldrup er med næste gang i Mads og A-holdet,” skriver Mads Steffensen til sit opslag på Instagram, hvor han afslører, at Flemming Møldrup er med næste gang.

Foto: Instagram @madsstef

 

Læs også

Mads Steffensen overrasker med sjov gave fra Hella Joof

 

 

 

Dagens Gossip