Efter omdiskuteret Eriksen-opslag: Nu siger Mai Manniche undskyld

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

“Jeg vil sgu gerne sige undskyld,” lyder det fra Mai Manniche.

Lørdag aften kollapsede fodboldspilleren Christian Eriksen på banen midt i kampen mellem Danmark og Finland. Den danske landsholdsspiller fik et hjertestop, men heldigvis lykkedes det læger at få liv i Christian Eriksen igen.

Læs også

Mai Manniche i shitstorm efter forrykt Eriksen-opslag

Efter den dramatiske hændelse delte Mai Manniche et Facebook-opslag. Heri sendte hun god bedring afsted til Christian Eriksen, men samtidig valgte hun også at hive et vaccinespørgsmål ind i opslaget. 

“Jeg tror, alle undrer sig over, hvad det kan være? Hvornår mon han blev vaccineret, måske det er en bivirkning til vaccinen?” skrev hun i opslaget, hvor hun i første omgang fik kædet episoden på banen sammen med, at Christian Eriksen 31. maj skulle være færdigvaccineret mod corona med Pfizer-vaccinen. Denne del af opslaget slettede hun efterfølgende, og nu har hun helt fjernet opslaget.

Det fortæller hun i en Instagram-story onsdag aften, hvor hun samtidig siger undskyld.

“Mai, det var over grænsen”

Onsdag aften deltog Mai Manniche i Reality Awards, og det var ved denne begivenhed, at smykkedesigneren havde en snak med nogle venner, der fik hende til at tænke over sit opslag.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

“Jeg vil sgu gerne sige undskyld. Jeg lavede jo koblingen mellem Christian Eriksen og vacciner i lørdags. Og det har der været rigtig mange, der synes var over grænsen og usmageligt,” starter Mai Manniche i en Instagramstory og fortsætter:

“Jeg kan godt se, hvis man tænker jeg lavede den og prøvede på at udnytte en situation til at komme frem med mine holdninger. Det gjorde jeg ikke, det var ikke det, der var min tanke i hvert fald.”

“Men jeg fik her til aften en rigtig god snak med nogle gode venner, der sagde:’ Mai, det var over grænsen.’ Og det vil jeg bare sige, nogle gange må man bare kigge indad og sige: ‘Okay, det var dumt. That’s it. Og så håber jeg bare, at Danmark vinder i morgen, og det er jo fantastisk, at Christian Eriksen har det bedre,” siger Mai Manniche, der erkender, at det gik for stærkt med at lave opslaget lørdag aften, som hun nu har valgt at slette.

Læs også

Line Hoffmeyer er “brændt helt af”: Raser mod Mai Manniche

 

 

 

 

 

Dagens Gossip