‘Er det okay at indrømme?’ Kendt sangerinde er træt af at være mor

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

I et hudløst ærligt Instagram-opslag forklarer modellen og bloggeren, at hendes børn er noget af en håndfuld.

- Er det okay at indrømme?

Sådan lød det indledningsvis i den ‘story’, som den tidligere S.O.A.P.-sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer forleden lagde på Instagram.

I opslaget forklarede den nuværende model og blogger nemlig, at hun til tider kan blive godt træt at sine to drenge Sean og Dexter, som hun netop har været på ferie sammen med i Barcelona.

Saszeline ses her til Elle Style Awards 2016. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

- Er det okay at indrømme, at man er træt af at være mor. Efter en laaaang ferie med børnene? Elsker dem så højt, men shit - de er sgu også en håndfuld, når man er ’på’ 24/7, lød det i Saszelines ‘story’.

Siden har det ærlige opslag sat gang i debatten om, hvorvidt det er okay, at man som forælder kan sige, at man er træt af sine børn.

Læs også

Fie Laursen politianmeldt for bedrageri: 13-årig pige snydt

Efterfølgende har Saszeline, der er døbt Saseline Sørensen, forklaret sig overfor flere medier.

- Da jeg skrev det, følte jeg mig som en træt og sur mor, og lige der havde jeg mest lyst til at tage på ferie alene, men det kan man jo ikke som mor, har hun forklaret til BT.

Hun understreger dog, at der skal være plads til at være ærlig omkring det hårde stykke arbejde, det er, at være forælder.

- Jeg synes, det er vigtigt, at man kan sige højt, at det kan være rigtig hårdt og krævende at være mor, og at man nogen gange bare har brug for at være sig selv og kan blive rigtig frustreret over, at man tager nogen ture med børnene, eller hvad det nu kan være. Det er ikke forkert at sige højt, man nogen gange har brug for at tage en ekstra dyb indånding, siger Saszeline Dreyer til Ekstra Bladet.

Læs også

Caroline Fleming viser kærligheden frem på Instagram: ‘Her er min nye kæreste’

Samtidig slår hun fast, at man sagtens kan være træt af sine børn og stadig elske dem overalt på jorden.

- Jeg elsker mine børn ubetinget, og der er intet, der kan slå den kærlighed. Men jeg synes, at det er vigtigt, at man husker på, at man også er et selvstændigt menneske. Jeg er deres mor, men jeg er også mig selv, og man skal også huske sig selv. Jeg har for eksempel planer om at rejse alene og uden mine børn snart, og det er helt okay, hvis man spørger mig, siger hun til Ekstra Bladet.

Selv håber Saszeline Dreyer, at hun med sit ærlig budskab på Instagram kan være med til at inspirere andre mødre til at tale mere åbent om de ting, der kan være svære i rollen som forældre.

- Det er også derfor, jeg synes, det er vigtigt at dele det her. Heldigvis kan jeg tale med mine veninder om sådan nogle ting, men der er rigtig mange, der ikke taler om det. Det er virkelig et tabu for mange, og jeg vil gerne bryde med, at alt nødvendigvis skal være så perfekt på de sociale medier, lyder det fra den populære Instagrammer, der samtidig fortæller, at hendes ord heldigvis har høstet flere positive reaktioner fra andre mødre, der har det på samme måde som hende.

Læs også

Sømanden Anders mødte sin drømmekvinde i toget: Nu hitter hans romantiske efterlysning på Facebook

Saszeline Emanuelle Dreyer er netop flyttet tilbage til Danmark, efter at have boet ni måneder i Barcelona, hvor hun også var på ferie med drengene. 

Hun flyttede til den catalanske storby med sønnerne i 2017 - blandt andet fordi den fodboldinteresserede Sean var blevet optaget på selveste FC Barcelonas berømte ungdomsakademi.

Saszeline har Sean fra sit forhold til den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, som hun fandt sammen med i 2004. I februar 2008 fik parret sønnen, mens de gik fra hinanden i september samme år.

Siden dannede hun par med Michael Dreyer fra 2013-2016, og sammen fik de sønnen Dexter i 2015.

Læs også

Snabel a - Du kender det lille tegn rigtig godt fra hverdagen, når sender emails, men hvor kommer snabel a egentlig fra? Få historien bag tegnet, der med garanti rummer både overraskende og sjove oplysninger, her.

Helbredstillæg - Som folkepensionist kan du søge helbredstillæg og personligt tillæg. Vi har samlet alle informationer her og i overskueligt skema, samt alle satser og regler for at få udbetalt helbredstillægget. 

Hæmorider rammer hvert år massevis af danskere, der oplever smerter eller blødning ved toiletbesøg. Ofte kan hæmorider være et lille problem for mange, mens andre lider af svære og tilbagevendende smerter. Her kan du læse om lidelsen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip