’Familien fra Bryggen’ er i virkeligheden langt større

Selvom Mikkel Kessler ikke har været synlig i ’Familien fra Bryggen’, har der aldrig hersket tvivl om, at bokseren er en del af familien. Hvad færre derimod ved er, at Linse og Mikkel ikke er de eneste børn af Mopper.

Da Mopper blev syg i efteråret kom det frem, at Mikkel og Linse har en storebror, Mark Coleman, der til daglig bor i England.

Det skriver Realityportalen.dk.

Mark, Mikkel og Linse er halvsøskende, da de har hver deres far. Men de to halvbrødre på Moppers side er ikke de eneste søskende, som Bryggens dronning har. På Bryggen er relationerne nemlig solide.

Trofaste seere af ’Familien fra Bryggen’ har set Ida Hartlev spille harmonika i den populære serie. Ida er kone til Peter Rex, som ejer værtshuset, Haraldsborg, hvor Mopper yndede at kigge forbi. Men det er ikke den eneste forbindelse, hun har til Kessler-familien.

- Faktisk er hun også lidt i min familie. Hun har nemlig datteren Tine sammen med min far. Så det hele hænger sammen her på Bryggen, og vi er lidt i familie alle sammen, når det kommer til stykket, siger Linse.

Tine og Linse har også storesøsteren, Gitte, som faderen fik med en tredje kvinde.

Fædre er ikke en del af ’Familien fra Bryggen’
Linse taler ikke meget om sin far, og det er der en ganske særlig grund til. Han er nemlig ikke en del af hendes liv, fortæller hun i sin bog ’Linse – Jeg gør, hvad jeg vil’.

- Min far har ingen plads i mit liv. Det er bare sådan, det faldt ud. Dengang (da han mødte Mopper, red.) arbejdede han som typograf på Berlingske Tidende, forklarer hun i bogen.

Linse Kessler var otte år gammel, da Ole Christiansen, som Linses far hedder, flyttede til Afghanistan og Pakistan for at smugle hash. Et år efter blev han anholdt og endte i fængsel. Derfor er det ikke mange minder, som Linse har om ham.

- Jeg så ham ikke meget. Jeg gik i børnehave på Thorshavnsgade på Bryggen, og engang glemte han at hente mig – endda på min fødselsdag. Mopper blev stiktosset på ham. I dag er jeg ikke længere sur på ham. Jeg har aldrig lært ham at kende, og han har heller ikke virket interesseret i mig. Sådan har det også været for min datter Stephanie. I vores familie er fædre nogen, der ikke er der.

Meget tyder dog på, at der endelig er kommet en ’Familien fra Bryggen’-far, som er kommet for at blive. Linses datter, Stephanie, har nemlig fundet kærligheden i Cengiz, og sammen har de datteren Alba.