Familien Sørensen betalte 53.000 kroner for at møde Bieber: Nu vil han ikke have taget sit billede med dem

23/03/2016 18:45

Jesper Larsen

Gossip
Justin Bieber føler sig for træt, lyder forklaringen.

Mest læste i dag

Mange fans af Justin Bieber, de såkaldte 'Beliebers', har været i oprør i dag, efter det kom frem, at popstjernen på sin netop indledte verdensturne aflyser alle møder med fans, der har betalt store summer for at komme i audiens efter koncerterne, skriver Kjendis.no. 

En af dem der har betalt en mindre formue for at møde popidolet, er familien Sørensen fra Norge. 

Efter at have vundet i lotto sidste år, besluttede Gro-Anita Sørensen sig for at købe tre adgangsbilletter til sine døtre, så de kunne møde stjernen efter koncerten i Stockholm, der bliver afholdt i september. 

Men hendes 18-årige datter Malin ville gerne møde ham en ekstra gang, så hun købte også en billet til et møde ved koncerten i Oslo, der kostede lidt over 13.000 kroner. 

Det endte med, at familien samlet set havde brugt over 53.000 kroner på at møde stjernen, men det får de altså ikke lov til alligevel, fordi Justin Bieber bliver træt af at møde sine fans. 

- Jeg kan godt lide at møde alle de utrolige mennesker, men jeg ender med at føle mig tom og opfyldt af andre folks spirituelle energi, så jeg føler mig ulykkelig og tømt for energi, skriver Justin Bieber på Instagram om årsagen til, han alligevel ikke vil møde sine fans. 

Og nu vil familien Sørensen have sine penge tilbage. 

- Jeg kommer ikke til at lægge over 13.000 kroner for koncerten uden at få lov til at møde ham, siger 18-årige Malin Sørensen til kjendis.no. 

Selskabet der sælger de dyre billetter forklarer, at man ikke længere må tage selfies med stjernen, men man må gerne tage taget billede og video af ham. Men det mener Malin Sørensen alligevel er for dyrt. 

- Så kan jeg jo ligeså godt tage min egne billeder fra koncertsalen, siger hun. 

Justin Bieber spiller i København den 2. oktober.