Fie Laursen afslører: Jeg bliver snart mor

Den unge blogger Fie Laursen skal snart have sit første barn ud af i alt tre. Det kommer til at ske inden for tre år. I hvert fald hvis man skal tro hendes clairvoyant, skriver den 19-årige tidligere Paradise-deltager på sin blog.

Hun tog til clairvoyant for at få styr på sit liv, som har været præget af bl.a. angst, mobning og en spiseforstyrrelse. Men hun kom tilbage med en højst uventet besked.

- Jeg har kuldegysninger, skriver den unge blogger, der ikke har lyst til at fortælle alt, hvad den synske kvinde fortalte hende. Men hun vil gerne afsløre, at hun ifølge clairvoyanten bliver ung mor til tre små børn.

Læs også: Amalie bitchede over for Fie Laursen ved MTV-fest

- Hun så bl.a. tre sjæle – altså tre børn, som jeg får. Hun så, at min første graviditet er snart… som i snart! 1-3 år?!, skriver Fie Laursen og tilføjer, at hun altid har drømt om at blive mor i en ung alder.

Fie Laursen, der droppede ud af niende klasse og nu lever af sin blog på fuld tid, fik også at vide, at hun vil få sin uddannelse.

- Hun fortalte mig, at hun så, at jeg ville starte på en uddanelse og opdage, at jeg er klogere, end jeg tror, og at jeg vil få stor succes som forretningskvinde. Hun så mig også på en scene, optræde og leve den drøm, men at hun ser mig som succesfuld forretningskvinde resten af livet.

Læs også: Paradise-Fie: - Jeg er syg

Det er første gang, Fie Laursen er til clairvoyant, men hun har alligevel tidligere fået afsløret dele af sit liv.

- Min mor derimod har været til clairvoryant for mange år tilbage, før jeg blev født, og der fik hun bl. a. at vide, at hun ville få 3 børn, og at 2 af dem ville blive kendte, og at den ene ville tage hele verden med storm, fortæller hun.

- Lige nu har Boris (Fie Laursens bror, red.) og jeg stor succes med det, vi laver – Boris er lige blevet signet med Universal Music og kører på med over 1 million følgere, og jeg har også gang i en masse (hemmeligt) lige nu! Indtil videre har min mors tidligere clairvoyant haft ret i ALT, hun har sagt, så hvis hun har ret i dette… Så er vi begge klar på at tage verden med storm!

Danmark blev første gang bekendt med Fie Laursen, da hun fortalte om sin tid som mobbeoffer i Aftenshowet i 2012. Siden er det gået stærkt for den i dag 19-årige pige, der lever fedt af sin blog, har indspillet to singler og deltaget i Paradise Hotel.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip