Fie Laursen trækker sig tilbage

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har netop meldt ud, at hun trækker sig helt tilbage. Hun vil ikke længere være influencer, og hun lukker sin blog, som hun har arbejdet på i 10 år.

Da Fie Laursen for tredje gang på kort tid valgte at reklamere for et sugardating-website, hvor hun samtidig fortalte, at hun ville sælge sine trusser, så blev det for meget for danskerne.

Kendisser begyndte at tage afstand til influenceren, mens politikere også ville begynde at kigge på det, så det fremadrettet vil være ulovligt for influencere med en målgruppe bestående af børn, at markedsføre sådan noget for børn.

Læs også

Danskere opfordres til at gå i karantæne

Fie Laursen selv ville dog ikke undskylde for sit opslag, og fortalte desuden, at hun havde oprettet sig på hjemmesiden OnlyFans, hvor hendes følgere for $50 om måneden vil kunne se billeder og videoer af Fie Laursen, som vil optræde uden særlig meget tøj, 

Vil ikke være influencer længere

Nu lader det dog til, at Fie Laursen har taget en 180 graders vending, for hun melder ud på sin egen Instagram-profil, at hendes psyke ikke kan klare mere, og derfor vælger hun at lukke sin blog, og samtidig vil hun ikke længere arbejde som influencer.

“Kære følgere... JEG TRÆKKER MIG.. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede og jeg allerede der, stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg Reality TV- og idag har jeg slettet min blog, efter 10 gode år. Jeg har også valgt ikke at have min levevej som influencer,” skriver Fie Laursen indledningsvist i sit opslag.

Herefter fortæller Fie, at hun i de seneste fire måneder har arbejdet på sin egen virksomhed med egne produkter.

 

“De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på at iværksætte egen virksomhed, med egne produkter, så jeg kunne træde mere fra som offentligt ansigt og skabe et mere privat liv, som forretningskvinde i en ny branche. Jeg vil heller ikke dele meget ud af mit liv, på youtube længere, men jeg vil filme når jeg føler for det,” fortæller hun.

Til sidst fortæller hun, at hun fremadrettet vil fjerne alle personer på hendes Instagram-profil, der ytre sig negativt, og at hun vil gøre hendes profil privat.

Læs også

Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

 

 

Dagens Gossip