Fie Laursen trækker sig tilbage

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har netop meldt ud, at hun trækker sig helt tilbage. Hun vil ikke længere være influencer, og hun lukker sin blog, som hun har arbejdet på i 10 år.

Da Fie Laursen for tredje gang på kort tid valgte at reklamere for et sugardating-website, hvor hun samtidig fortalte, at hun ville sælge sine trusser, så blev det for meget for danskerne.

Kendisser begyndte at tage afstand til influenceren, mens politikere også ville begynde at kigge på det, så det fremadrettet vil være ulovligt for influencere med en målgruppe bestående af børn, at markedsføre sådan noget for børn.

Læs også

Danskere opfordres til at gå i karantæne

Fie Laursen selv ville dog ikke undskylde for sit opslag, og fortalte desuden, at hun havde oprettet sig på hjemmesiden OnlyFans, hvor hendes følgere for $50 om måneden vil kunne se billeder og videoer af Fie Laursen, som vil optræde uden særlig meget tøj, 

Vil ikke være influencer længere

Nu lader det dog til, at Fie Laursen har taget en 180 graders vending, for hun melder ud på sin egen Instagram-profil, at hendes psyke ikke kan klare mere, og derfor vælger hun at lukke sin blog, og samtidig vil hun ikke længere arbejde som influencer.

“Kære følgere... JEG TRÆKKER MIG.. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede og jeg allerede der, stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg Reality TV- og idag har jeg slettet min blog, efter 10 gode år. Jeg har også valgt ikke at have min levevej som influencer,” skriver Fie Laursen indledningsvist i sit opslag.

Herefter fortæller Fie, at hun i de seneste fire måneder har arbejdet på sin egen virksomhed med egne produkter.

View this post on Instagram

Kære følgere... JEG TRÆKKER MIG.. Et valg jeg skulle have taget sidste sommer, da min psyke knækkede og jeg allerede der, stillede spørgsmål til min karriere. For et år siden stoppede jeg Reality TV- og idag har jeg slettet min blog, efter 10 gode år. Jeg har også valgt ikke at have min levevej som influencer- De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på at iværksætte egen virksomhed, med egne produkter, så jeg kunne træde mere fra som offentligt ansigt og skabe et mere privat liv, som forretningskvinde i en ny branche. Jeg vil heller ikke dele meget ud af mit liv, på youtube længere, men jeg vil filme når jeg føler for det. Jeg har efter alle de år brug for at give lidt slip, skabe et mere privat og roligt liv, derfor takker jeg af for endnu flere, af mine projekter. Jeg vil stadig dele det af mit liv på Instagram, jeg føler for - og stadig lave reklamer, men dette vil ikke være noget jeg kategorisere som hverken mit job eller noget jeg skal gøre. Jeg glæder mig til at dele min virksomhed med jer, til den tid - Og så vil jeg her, takke af for de 10 år jeg har kaldt dette mit arbejde. Jeg er snart 24 år gammel, bøvler med ting psykisk som gør, at jeg må tage ansvar for mit liv og fremtid. Det har været en svær beslutning, men den føles helt rigtig. Et nyt liv er i sigte, som både føles skræmmende og på samme tid kan jeg endeligt trække vejret.... Tak for de crazy år ❤️❤️❤️❤️ Alle der forsat kommentere negativt på min side vil blive slettet og min profil vil være privat, kun tilladt at følge med for de positive!! Kæmpe kys fra mig

A post shared by FIE LAURSEN (@fielaursenofficial) on

 

“De sidste 4 måneder har jeg arbejdet på at iværksætte egen virksomhed, med egne produkter, så jeg kunne træde mere fra som offentligt ansigt og skabe et mere privat liv, som forretningskvinde i en ny branche. Jeg vil heller ikke dele meget ud af mit liv, på youtube længere, men jeg vil filme når jeg føler for det,” fortæller hun.

Til sidst fortæller hun, at hun fremadrettet vil fjerne alle personer på hendes Instagram-profil, der ytre sig negativt, og at hun vil gøre hendes profil privat.

Læs også

Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip