Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har i dag delt en en afklædt video på hendes Instagram, hvor hun fortæller, at man kan købe hendes trusser. Du kan se videoen længere nede i artiklen.

Den danske ‘influencer’ Fie Laursen er rigtig god til at skabe opmærksomhed for sig selv, og i dag er ingen undtagelse.

Realitypersonligheden har nemlig lagt en video op på sin Instagram, hvor hun ikke overlader særlig meget til fantasien.

Læs også

Fie Laursen deler stor nyhed

Videoen hvor hun er yderst letpåklædt og viser sine former frem, har dog et andet budskab i forhold til, hvad hun plejer.

Hun fortæller nemlig i teksten til videoen, at du har mulighed for at købe hendes trusser og andet af hendes undertøj.

Brugt undertøj er reklamestunt

Det er sparsomt med detaljer i Fie Laursen opslag, men det er tydeligt at se, at det er en reklame for Sugardating-siden ‘Todayters’, som hun tidligere har fået kritik for at reklamere for.

Læs også

715.000 danskere får flere penge

I opslaget skriver Fie Laursen, at folk skal oprette en profil og købe et medlemskab, og så vil de have mulighed for at købe hendes undertøj, skrive til hende og modtage billeder.

“Køb mine trusser fra i dag gennem link i bio(profilforside red.). Alt du skal gøre er at oprette og købe et medlemskab på siden. Derfra kan du se, hvad jeg kommer til at ligge op af undertøj, og så kan du skrive til mig,” lyder det fra Fie Laursen, der fortsætter:

“Dette er en sugardating side, med salg af undertøj. Skriv en privat besked på siden for køb af mit undertøj, så sender jeg dig billeder,” lyder det fra Fie i opslaget.

 

Fik kritik, men ‘glemte’ alt om det igen

Fie Laursens reklame for Todayters vil helt sikkert give genlyd hos mange, der har læst om den unge ‘influencer’ Særligt fordi hun efter den første reklame, blev heftigt kritiseret, da mange mente, at det var uforsvarligt, at hun lavede sådanne reklamer, når hun har et meget ungt publikum.

Fie Laursen undskyldte og fortalte, at hun ikke ville reklamere for Sugardating, men noget fik altså Fie Laursen til at ændre holdning, for i april begyndte hun at reklamere for virksomheden igen.

Det samme gør hun nu, hvor hun altså fortæller hendes følgere, at de kan købe hendes brugte undertøj.

Læs også

Danskere kan rejse på ferie til dette land fra 1. juli