Forældre for første gang: Viser datteren frem

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix.

Sangeren Christopher og tv-vært og model Cecilie Haugaard er blevet forældre til en pige.

Den 20. februar blev sangeren Christopher og tv-vært og model Cecilie Haugaard forældre til en pige. Det afslørede de begge på hver deres Instagram-profiler i sidste uge.

Læs også

Mette Frederiksen indkalder partier til møde om genåbning

I går lagde Cecilie Haugaard et billede op, hvor hun viser datteren frem. Hun kysser den lille baby, og til opslaget skriver hun:

“Smaskkys er de bedste kys.”

Foto: Instagram @cillemouse.

Det har væltet ind med lykønskninger til parret, siden de annoncerede, at det lille ny familiemedlem er ankommet. Blandt andet skriver podcaster Signe Lindkvist:

“Åhhhhh, jeg dør, hvor er I nutti. Tillykke sødeste du, Cecilie.”

Tv-værten Petra Nagel sender også en hilsen afsted og skriver: 

“JA! Sådan. Du har født og er nu blevet Cillemor.”

Sangeren Christopher og tv-vært og model Cecilie Haugaard er blevet forældre til en pige. Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix.

Forældre for første gang

Det er parrets første barn. De to mødte hinanden tilbage i 2014, og de blev gift i sommeren 2019, hvor brylluppet blev holdt på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje, hvor omkring 100 var inviteret med til vielsen, og cirka 60 var med til fest om aftenen. 

Selvom Christopher er vant til at stå foran tusindvis af skrigende fans og optræde, så har han ikke lagt skjul på, at rollen som far godt kan gøre ham bange og usikker.

“Jeg føler mig sårbar, og jeg er ligeledes spændt og rædselsslagen. Det er et helt nyt level af bekymringer og ansvar. Og det holder nok stik, at man ikke ved, hvad det vil sige at blive forældre, før man står midt i det,” forklarede Christopher han til P4 ifølge Her & Nu tilbage i januar.

Troede det var corona

Det kom bag på Cecilie Haugaard, at hun var gravid. Til at starte med troede hun, at svagheden og kvalmen i kroppen var på grund af corona. Men coronatesten viste negativ. Til gengæld var graviditetstesten, hun valgte at tage efterfølgende, positiv. 

“Vi skreg begge to af glæde, da vi så den positive test. Vi fik virkelig lyst til at råbe det ud til hele verden,” har Cecilie Haugaard fortalt til mediet To The Moon, Baby.

Læs også

Christopher indrømmer: Jeg er rædselsslagen

 

 

 

Dagens Gossip