Forelsket Thomas Buttenschøn om nyt forhold: Sådan blev vi kærester

Thomas Buttenschøn er forelsket til op over begge ører.

Thomas Buttenschøn og Motor Mille fortæller om, hvordan de faldt pladask for hinanden.

Thomas Buttenschøn bekræftede for få uger siden, at han danner par med den populære DR-børnevært Mille Gori.

- De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer, der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende 'min kæreste'. Ja, nu er det officielt, skrev sangeren i et opslag på Facebook.

Nu åbner 33-årige Buttenschøn lidt mere op og fortæller til TV 2, hvordan han og Mille Gori forelskede sig og blev kærester.

View this post on Instagram

Ja. Bare ja.

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on

 

Det hele begyndte, da de begge medvirkede i sommerforestillingen Cirkus Summarum sidste år. Buttenschøn og Gori blev hurtigt gode venner og bevarede kontakten, efter at showet var slut.

- Der var ikke nogen af os, der ledte efter noget. Men da vi var færdige i Aarhus og kom tilbage til København, tænkte jeg: 'Hvor er det menneske, jeg har snakket med de sidste to måneder? Jeg skriver lige og hører, om vi skal drikke en kop kaffe', siger Thomas Buttenschøn, som blev skilt fra sin kone sidste sommer, til TV 2. 

Thomsa Buttenschøn blev skilt fra sin kone, bloggeren Cana Buttenschøn, sidste sommer. De har to børn sammen.

Langsomt begyndte følelserne at blomstre, og det gik op for dem begge, at der var mere end pizza og kaffe imellem dem. En dag lagde Thomas Buttenschøn kortene på bordet:

- Hvad er det her? Det er mærkeligt, at vi bare drikker kaffe og spiser pizza. Det er også hyggeligt, men alligevel også lidt underligt, når jeg synes, du er sød, smuk og klog.

Mille Gori måtte også erkende, at der var sket noget uventet:

 - Når man har lyst til at sidde ved siden af hinanden og spise en dårlig pizza hver aften, så er det måske, fordi man er blevet lidt forelsket, siger hun til TV 2.

Thomas Buttenschøn er i øjeblikket aktuel som dommer i TV 2-programmet 'Danmark har talent'.

Thomas Buttenschøn bekræfter nyt forhold til kendt tv-vært: 'Nu er det officielt'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip