Forsidefrue afslører: Ja, jeg har fået en ny fyr

​Den populære blogger går stille med dørene, men bekræfter, at hun er draget på romantisk weekend med en ny flamme.

Fans af TV3-serien Forsidefruer er i øjeblikket vidne til drama for alle pengene, da der hersker ualmindelig kold luft mellem Sarah Louise Christiansen og flere af de andre fruer.

Imellemtiden har Sarah Louise formentlig rystet både den kolde luft samt den dårlige stemning af sig, da hun er draget til varmen i Istanbul, som hun nyder med sin flamme.

Læs også

Sarah Louise færdig i ‘Forsidefruer’ - her er hendes afløser

Nyheden om den nye fyr afslørede Sarah Louise selv på sin Instagram fredag, da hun uploadede hun en ‘story’, hvorpå hun skrev ‘dinner time with bae’, og det hurtigt hendes nysgerrige følgere op af stolen.

Bae er nemlig et engelsk udtryk, der normalt bruges i en romantisk forbindelse om eksempelvis ens elskede eller kæreste, og på sin blog har Sarah Louise nu taget bladet for munden og indrømmet, at der ganske rigtig er en ny mand i hendes liv.

 

- Jeg lagde en video op på Instagram i går, hvor jeg skrev ‘dinner time with bae’, og det udløste en masse spørgsmål, om jeg havde fået kæreste (og jeg mistede over 600 mandlige følgere lol). Jeg havde tænkt længe over, om jeg skulle lægge noget op, men I ville alligevel have regnet det ud. Jeg er jo nok ikke alene i Istanbul (vi rejste i går) og var det en veninde, så havde jeg nok filmet hende, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter.

- Men hvorfor skal jeg også skjule det? Det er ret vidunderligt det hele. Det er stadig ret nyt, og jeg vil gerne værne om det. Når jeg er klar til at sige mere, så gør jeg det. Jeg har været single i 1,5 år og har ikke været klar til et nyt forhold. Men hold da op. Jeg har ikke kunne mærke mit hjerte i meget langt tid. Tænk at man kan glemme, hvordan forelskelse føles, lyder det fra bloggeren, der dermed ikke vil ud med, hvem den nye mand er.

Sidst Sarah Louise Christiansen var i et forhold, var det med Michael Nymann, der er far til hendes tre børn.

Læs også

Bonos farvel: U2 hyldede Kim Larsen i Royal Arena

Allerde tilbage i juni kunne forsidefruen afsløre, at hun havde mødt en 30 år ældre mand, som hun var faldet for. Det viste sig dog hurtigt, at der ikke var tale om en romantisk forbindelse.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip