Frankrig får deres egen version af SKAM - se klippet her

Pigerne fra tv-serien Skam.

Frankrig er netop begyndt at sende deres egen version af den populære ungdomsserie Skam. Du kan se traileren lige her.

Savner du Noora, William, Isak, Even og alle de andre venner fra Hartvig Nissens skole?

Så kan du måske få stillet de værste abstinenser lige her. Som det første land er Frankrig nemlig begyndt at sende deres egen version af den populære norske ungdomsserie.

Det skriver norske VG.

Læs også

Nadia-Shila afslører: Derfor røg min kæreste i fængsel

I den forbindelse offentliggjorde de torsdag den første trailer for serien, mens det første klip blev sendt mandag.

I første sæson af den franske udgave er det Eva, Vilde, Noora, Sana og Chris, der er i centrum. Navnene er dog skiftet ud, hvorfor Evas karakter nu hedder Emma Borges, Noora hedder Manon Demissy, Vilde hedder Daphné/Daffy, Sana hedder Imane B og Chris hedder Alex.

De kvindelige hovedroller spilles af de unge skuespillerinder Philippine Stindel, Marilyn Lima, Lula Cotton-Frappier, Assa Aîchi Sylla og Coline Preher.

Læs også

Linse løfter sløret for vildt karriereskift: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'

Den franske udgave af Skam skulle lægge sig relativt tæt op af originalen. En af forskellene bliver dog, at der ikke vil være fokus på den såkaldte ‘russetid’, da det ikke er en del af det franske ungdomsliv.

Thomas Hayes - Du kender helt sikkert den lækre fyr William fra den populære norske ungdomsserie SKAM, men der er langt mere, du bør vide om Thomas Hayes.

Frankrig er som nævnt det første land, der sender deres egen udgave af Skam. Der er dog også versioner på vej Tyskland, Italien, Spanien og Holland, som alle har indgået en aftale med NRK.

Indspilningerne til de første 22 episoder af Frankrigs svar på Skam skulle være startet i januar. Der er altså ikke fået ret længe, fra indspilningen begyndte, til de kunne sende det første klip på gaden.

Læs også

Cecilie Beck taler ud om skilsmisse: Derfor gik jeg fra Rasmus Tantholdt

I det første klip følger man primært Eva aka Emma Borges og Jonas, som i den franske udgave lyder navnet Yann og spilles af Léo Daudon. Det byder dog også på et glimt af Isak, som nu her hedder Lucas og spilles af Axel Auriant.

Du kan se traileren for den franske udgave af SKAM i videoen lige herunder.

 

Sarah Louise Christiansen langer ud efter danske mænd: ‘Det er simpelthen så vattet’

 

 

Dagens Gossip