Frustreret 'De unge mødre’-deltager: Mine bryster virker ikke

Katherina Søborg, der er kendt for reportageserien 'De unge mødre' har fem børn, og hver gang hun har stået med en nyfødt i armene har amningen til hendes store frustration drillet hende, fremgår det af et indlæg på den efterhånden ikke så unge mors blog. Det skriver Realityportalen.

Det har altid været 30-årige Katherinas drøm at amme sine børn, men alligevel er det aldrig rigtig lykkedes. Igennem årene har hun modtaget vejledning fra fagfolk og få masser af gode råd fra folk.

Især en kvindess ord satte sig fast i den unge mors hoved og plagede hende i lang tid: 'Alle kan amme. Du skal bare blive ved’.

- Jeg følte mig som en fiasko, efter det hun havde sagt. Hvad var det for nogle skodbryster, jeg rendte rundt med!?…. Jeg kunne ikke levere varen! Hvorfor var der ingen, der havde fortalt mig, at amning ikke var en selvfølge? , forklarer Katherina på bloggen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Katherina med sin lille datter, Mia, som er sidste skud på stammen. Foto: Privat.

Efter at være blevet mor til sit femte barn for nylig har Katherina indset, at amning ikke er for alle kvinder, uanset hvor meget man prøver. Derfor har hun følgende budskab til mødre, der kæmper med at brystføde deres babyer:

- Bryster er fantastiske, men i bund og grund handler det om at stille bebsens behov. Det er mad for helvede. Nogle får den hjemmelavet, andre fra hylderne i Netto. Det vigtigste er, at bebsen bliver mæt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip