Glædelig nyhed for Dennis Knudsen: Nu skete det

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsens frygt for at miste sin søn fik for nyligt kendisfrisøren til at sætte sin lejlighed til salg.

Dennis Knudsens frygt for at miste sin søn fik for nyligt kendisfrisøren til at sætte sin lejlighed til salg.

Læs også

Dennis Knudsen jubler: Så skete det

“Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal," har Dennis Knudsen tidligere udtalt.

Sammen med sønnen Lucas boede han på 5. sal i en 215 kvm stor penthouse-lejlighed. Men der gik ikke lang tid, fra lejligheden var sat til salg, til det lykkedes at sælge hjemmet. 

Lejligheden blev solgt for 17,4 mio. kroner, udbudsprisen lød på 16,9 mio. kroner, så Dennis Knudsen kunne sætte en halv million kroner mere end forventet ind på kontoen. 

Ny bolig

Nu kan kendisfrisøren juble igen. Han har nemlig købt en ny lejlighed.

Det skriver Se & Hør.

Dennis Knudsen har købt en 1. sals lejlighed på 135 kvm til 9.995.000 kr, der ligger i bebyggelsen Lyngholm, som er i nærheden af den gamle lejlighed.

Far til to om lidt

Til maj bliver Dennis Knudsen far til to. 

For to år siden blev Dennis Knudsen far til Lucas, der kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv.

Anden gang er det den samme rugemor, der er med til at bære barnet, og det er igen den samme metode, som blev anvendt, da Lucas kom til. Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt.

57-åriger Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og lige om lidt bliver den lille familie udvidet med endnu et medlem.

Læs også

Dennis Knudsen raser: “Det er idiotisk”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip