Hollywood-stjerne bad ansatte om at lugte til sin skede

Modelfoto: Shutterstock.com

Som ansat kan du komme ud for lidt af hvert, hvis din arbejdsgiver hedder Gwyneth Paltrow.

Kender du følelsen af at være ny på en arbejdsplads?

Så kan du nok nikke genkendende til, at man er ekstra meget på, og der er ikke den opgave, man sagtens kan tage et kig på.

Den ‘ja hat’s-mentalitet bliver man også nødt til at have, hvis man arbejder for det kontroversielle livsstilsbrand Goop, som Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow står bag. 

De fleste kender nok Gwyneth Paltrow fra film som The Talented Mr. Ripley, Hals store kærlighed og Iron Man 2, men i dag lever hun af brandet Goop, skriver Ladbible.

‘Du skal lugte til min skede’

Tidligere på året lancerede brandet et duftlys med navnet ‘This Smells Like My Vagina’ (oversat til dansk: Dette dufter af min skede).

De fleste kender nok Gwyneth Paltrow som skuespiller, men hollywood-stjernen lever i dag af brandet Goop, Foto: Shutterstock.com.

Nu viser det sig, at ansatte faktisk skulle dufte til Gwyneth Paltrows skede i forbindelse med, at lyset skulle udvikles. 

“I Goop-teamet blev det at dufte til Gwyneth's skede bare en del af hverdagen. Hun er en del af brandet, og det betyder, at produkterne skal være autentiske, " forklarer Shaun Kearney, der er ansat hos Goop, og det stopper ikke her.

”Du vil finde personale, der sidder ved deres skrivebord med en flok nåle i ansigtet eller iført en halskædevibrator, mens de diskuterer, hvilke sexlegetøj der gav dem den bedste orgasme i weekenden.”

Hvad dufter lyset af?

Hvis du besøger Goop, så kan du finde alverdens produkter, også det famøse duftlys.

Ifølge produktteksten skulle lyset dufte af geranium, bergamot, cedertræ, damaskrose og ambrette frø, og det skulle eftersigende sprede 'en sofistikeret varme', som får fantastien og følelserne til at vokse.  

Gwyneth Paltrow har udtalt, at hun valgte at navngive lyset efter hendes skede, fordi hun ønskede at stoppe stigmatiseringen omkring kvinders seksualitet. Hvis du synes, at det lyder interessant, så kan duftlyset blive dit for 360 kroner. 

Er du mere til duften af orgasmer, så kan Gwyneth Paltrow også klare den. Goop har nemlig lanceret duftlyset ‘This Smells Like My Orgasm’. 

 

 

 

 

Dagens Gossip