Hun har været gift med Don Johnson og Antonio Banderas: Nu viser hun kroppen frem

Melanie Griffith har vundet en Golden Globe og været nomineret til en Oscar. Alligevel er hun nok mest kendt for sine ægteskaber med de prominente Hollywood-herrer Don Johnson og Antonio Banderas.

Den 62-årige skuespillerinde har på Instagram vist, at alderen ikke behøver at tynge ret meget. I hvert fald viser Melanie Griffith sig frem i en veltrimmet udgave. 

Selvom det er et stykke tid siden Melanie Griffith virkelig har rørt på sig i Hollywood, så forstår hun at skabe opmærksomhed på Instagram. Det har hun gjort med et opslag, hvor man kan se hende i fuld figur kun iført undertøj. 

Skuespillerinden blev i 88 nomineret til en Oscar og vandt en Golden Globe. Siden gik hendes karriere den gale vej og de mest opsigtsvækkende roller gav priser i den modsatte boldgade. Hun har nemlig vundet to Raspberry-awards, som uddeles til værste præstationer i Hollywood. I 1992 vandt hun en Raspberry for værste hovedrolle og i 1996 for værste birolle.

Selvom der har været flere fine præstationer iblandt, så blev slutningen af hendes karriere mest kendt for en blandet mængde b-roller og ægteskaberne med Don Johnson og Antonio Banderas. 

Griffith er mor til tre børn heribland Dakota Johnson, der velsagtens er mest kendt for sin rolle som Anastasia Steele i Fifty Shades of Grey-filmene. 

 

Dagens Gossip