Husker du Biker-Jens? I dag laver han noget HELT andet

Det er 13 år siden, Biker-Jens med det borgerlige navn Jens Romundstad blev sluppet løs på en ødet ø med sammen med en flok eventyrlystne danskere i den første sæson af tv-programmet “Robin Ekspeditionen”.

I dag er Jens 44 år og har droppet livet foran kameraet, som han ellers gjorde efter Robinson Ekspeditionen, hvor han optrådte som rejsevært på TVDanmark med programmer som “Biker Jens i USA”.    

Læs ogsåSanne Salomonsen har fået nok: Nu skifter hun navn

Siden da slog den rødhårede mand med passion for motorcykler sig ned på skolebænken og genenmførte en bachelor i HA Almen og en kandidat i HD-O fra CBS.

Og nu står der salgsdirektør i Fakta på hans visitkort. Det skriver BT.

- Mange er nysgerrige på om, og i så fald hvordan, min erfaring med tv har påvirket min senere karriere. Om det så har været positivt eller negativt, er nok sværere at fastsætte i dette tilfælde. Jeg selv mener, at det har påvirket positivt og negativt i nogenlunde samme omfang. Positivt, i forhold til at have fået mulighed for at udfolde mig kreativt. Jeg får ikke en 40-års krise, hvor jeg skal realisere mig selv med svæveflyvning, fysiske mål eller jordomsejling, forklarer Jens, der har været salgsdirektør hos Fakta siden 2013, til BT.

Læs også: Lisbeth Østergaards brutale weekend: Se billedet af hendes gennembankede krop

Som sagsdirektør har Biker-Jens ansvaret for 130 Faktabutikker på Sjælland og Bornholm - det er hans opgave at realisere butikkernes budgetter og strategier.

Sidste år blev Jens hyldet med den anerkendte pris ’CSR Peoples Prize 2015’, som gives til folk eller virksomheder i Danmark, der gør en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for både medarbejdere og lokalsamfund.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip