Jes Dorph om jobproblem: "Jeg har søgt massere af stillinger"

Foto: Marie Ravn/Ritzau Scanpix

Det har ikke været helt let for den tidligere TV 2-vært.

Selvom Jes Dorph-Petersen har haft en imponerende tv-karriere på TV 2 og har et langt CV i bagagen, men det er ikke ensbetydende med at det er nemt at få et job - rent faktisk tværtimod.

I januar måned fortalte den tidligere TV 2-vært, at han var gået på dagpenge for at få ro på efter et mislykket forsøg på at slå igennem på podcastscenen.

Læs også

Derfor hører mange ikke sirenerne

Og spørger man Jes Dorph i dag, så har situationen ikke ændret sig. For på trods af utallige ansøgninger, så har den garvede tv-mand endnu ikke været til en jobsamtale.

“Jeg har søgt masser af stillinger, men har ikke fået dem. Jeg er heller ikke blevet kaldt til samtaler på nogen af dem, og kun enkelte har overhovedet kvitteret for at have modtaget ansøgningen,” siger han til HER&NU.

Den nu 62-årige Jes Dorph-Petersen blev tilbage i januar 2021 fyret fra TV 2, hvor han havde arbejdet over en længere årrække. Det skete efter, at TV2 igangsatte en undersøgelse om sexisme på tv-stationen, da flere kvinder havde klaget over kulturen på arbejdspladsen. Det endte med at koste flere prominente navne jobbet.

Jes Dorph-Petersen blev selv anklaget for at have forulempet to kvinder i henholdsvis 2001 og 2003, og det betød, at han måtte vinke farvel til sit arbejde. Foruden Jes Dorph, så blev Jens Gaarbo også fyret - det skete allerede i december 2020.

“Mange spørger, om det ikke er en nedtur og lidt pinligt at være på dagpenge. Det, synes jeg faktisk, er et både nedladende og højrøvet spørgsmål. Jeg er endt i en situation, hvor jeg ikke kan få arbejde, og så er det helt naturligt og totalt fair at få hjælp fra fællesskabet,” siger Jes Dorph.

Læs også

Putins store planer for 9. maj: Det vil han gøre

 

Dagens Gossip