Juhuuu! ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage til skærmen - se her hvornår

Til efteråret kan du igen opleve den populære reality-serie, når TV3 viser helt nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’.

Nu er der rigtig godt nyt til de mange danskere, der har savnet ‘Familien fra Bryggen’.

Den elskede serie vender nemlig tilbage til danskernes tv-skærme om under tre uger. Det afslører Stephanie Karma Salvarli - bedre kendt som Geggo - fredag på sin Facebook-profil.

Her kan hun også løfte sløret for, at den nyeste sæson allerede ruller over skærmen 11. oktober.

– Premiere-datoen er offentliggjort, venner! Vi er tilbage på skærmen 11 oktober, som altid klokken 20:00 på TV3. Denne her sæson er helt speciel for mig – og jeg glæder mig til at vise jer, hvad vi nu har ild i, skriver Geggo på det sociale medie.

Den nye sæson bliver den 14. af slagsen, siden 'Familien fra Bryggen’ havde præmiere i 2011, og i den nye sæson kan man atter følge Linse, Geggo, Cengiz og Alba i deres - til tider - særprægede liv.

Læs også

Mand dræbt i voldsom ulykke: Kolliderede med traktor

Optagelserne har været i gang, siden tv-seerne slap familien i foråret, og siden da er der blandt andet sket lidt af hvert.

Blandt andet er Alba, Cengiz og Geggo flyttet fra deres hus på Dragør - noget man helt sikkert vil følge i den nye sæson. Ligeledes vil man også kunne følge med i, hvordan det går på Linses Bed & Breakfast i Mijas i Spanien.

I det hele taget vil store dele af den nye sæson netop finde sted i Spanien, der også er med i overvejelserne i forbindelse med Geggo og Cengizs bryllupsplaner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip