Justin Bieber raser mod H&M

Skrevet af Nicolai Busekist

77 uger siden

|

19/12/2022
Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Justin Bieber er rasende på den svenske modegigante H&M, efter de har lanceret merchandise uden hans tilladelse.

Dagens topnyheder

Rigtig mange Justin Bieber-fans har sandsynligvis være i ekstase over at se, at det nu er muligt at købe merchandise fra den canadiske sangstjerne hos H&M.

Sandsynligvis har det særligt skabt opmærksomhed hos fans af verdensstjerne, da tøjet kan købes til lavere priser, end hans merchandise normalt kan købes til.

Der er blot ét problem med den nye kollektion fra H&M. Tilsyneladende har Justin Bieber ikke været involveret i at designe den, ligesom han heller ikke har godkendt den.

Det afslører den 28-årige stjerne i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han også fraråder sine mere end 270 millioner følgere at købe tøjet.

"Jeg har ikke godkendt den kollektion af merchandise, de har sat til salg hos H&M," skriver Justin Bieber i en såkaldt story på Instagram.

Her skriver han også, at det er en kollektion, der er blevet skabt uden hans accept og tilladelse.

"Det hele er lavet uden min tilladelse og accept. Ryster på hovedet. Jeg ville ikke købe det, hvis jeg var dig," skriver han.

I endnu en story skriver han, at han ikke har været involveret i at skabe den nye kollektion sammen med H&M. Dertil beskriver han også kollektionen med knap så pæne ord.

"Det merchandise, som H&M har lavet med mig er skrald, og jeg har ikke godkendt det. Køb det ikke," lyder det fra den canadiske stjerne, der tilsyneladende ikke er tilfreds med, at H&M har lavet merchandise, uden at han er involveret.

Den nye kollektion består af flere forskellige genstande, hvilket dækker over både t-shirts, sweatshirts og mere.

Fælles for det hele er dog, at Bieber ikke selv har været inde over. Derfor vil det heller ikke kunne betragtes som værende officielt merchandise fra popstjernen.