Kendisdatter smider tøjet: Se Ida-Marie Helmig nøgen

Foto: Ida-Marie Helmig

Med et afslørende bikinibillede viser den 24-årige datter af Thomas Helmig og modellen Heidi Andersen, at de gode gener er gået i arv.

Når din far er popstjerne og hjerteknuser, og din mor er fotomodel, er det svært ikke at falde heldigt ud.

Det demonstrerer Thomas Helmigs datter, 24-årige Ida-Marie Helmig, med al tydelighed på Instagram. Her har hun nemlig delt et topløst billede, der viser, at æblet ikke falder langt fra stammen.

Det skriver Se & Hør.

På billedet er Ida-Marie Helmig nøgen kun iført bikinitrusser og har hænderne strategisk placeret, så der dog ikke er tale om, at hun bryder Instagrams regler for nøgenhed. Men nydelig og solbrun se hun ud!

Ida-Marie Helmig topløs i solen - Foto: Instagram

Ida-Marie Helmig er resultatet af ægteskabet mellem Thomas Helmig og modellen Heidi Andersen. De to var gift fra 1991 til 1997. Inden da var han gift med sangerinden Søs Fenger i tre år. 

I dag er Helmig gift med forfatter og tidligere model Renée Toft Simonsen på 17. år, efter en kortvarig skilsmisse i 2013.

Ida-Marie Helmig er dog ikke den eneste smukke datter i familien, som kan lide at vise sig frem. Ulrikke Sandvad Toft Simonsen, som er datter af Renée Toft Simonsen og eksmanden Kristian Sandvad er ligeledes blevet velsignet med et usædvanligt godt udseende. 

Det har blandt andet skaffet hende en kontrakt med Unique Model og en lovende karriere som fotomodel. 

Om hendes stedsøster vil gå samme vej vil kun tiden vise – men råmaterialet lader i hvert fald til at være i orden.

For flere nøgne kvinder klik her.

 

 

Dagens Gossip