Kim Kardashians seneste 'Photoshop-fejl' har fået alle til at grine

18/05/2023 19:32

Nicolai Busekist

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kim Kardashian er blevet beskyldt for at bruge Photoshop til at redigere et nyligt billede, hvilket har fået mange til at grine.

Mest læste i dag

Den 42-årige Kim Kardashian er en af de største stjerner i verden, og har skrabet mere end 353 millioner følgere sammen på Instagram.

Hun er kendt for at have skabt sig en karriere som realitystjerne, og denne status har hun brugt til at opbygge et helt imperium af virksomheder.

En af disse virksomheder er SKIMS, som er et shapewear- og tøjmærke. Og det var netop dette, hun reklamerede for på et nyligt billede, som har fået en del kritik fra hendes følgere.

På billedet, der er taget ved hjælp af et spejl, er hun nemlig iført en bikini fra SKIMS. I teksten til billedet gør hun desuden opmærksom på dette.

"Jeg prøver bare svømmetøj fra SKIMS og beder til, at det ikke regner for evigt i Los Angeles," har hun skrevet.

På trods af, at opslaget i skrivende stund har mere end 2,7 millioner likes, har ikke alle taget godt imod det. Tværtimod har flere været hurtigere til at påpege diverse fejl på billedet.

Foto: Instagram

Selvom det virker som et ganske harmløst billede, har flere personer påpeget, at området omkring hendes venstre hånd ser ud til at være manipuleret. Derfor er hun blevet beskyldt for at have brugt Photoshop til at ændre på billedet.

"Hvorfor er dine fingre så deforme? Det er et meget dårligt redigeret billede," skrev en person.

"Mængden af redigering er absurd. Del nu bare et almindeligt billede. Alle er ligeglad... Du er i 40'erne," lød det fra en anden.

"Hvorfor har hun alien-fingre?" spurgte en tredje.

"Hvad er der galt med hendes fingre?" skrev en fjerde.

"Jeg gad godt at vide, om hun er klar over, at vi ved, hvor dårligt hendes billeder er photoshoppet?" tilføjede en femte.

"Hvorfor er det her billede redigeret så meget? Hendes ene finger er blevet fjernet, og inderlårene virker pixeleret på grund af redigeringen," lød det også fra en opmærksom følger.

Det er dog ikke alle, der mener, at hun har redigeret sit billede. Derimod mener de, at hendes fingre blot ser underlige ud, fordi hun har en såkaldt pop-socket på bagsiden af sin telefon.

"Hendes fingre er ikke deforme. Hun har en pop-socket på sin telefon," skrev en fan.

"Det ser ud til, at hun bare har en pop-socket på sin telefon, og at hendes fingre holder om den," tilføjede en anden.

Andre har skrevet, at det er 'tydeligt', at hun har en pop-socket bag på sin telefon. De påpegede desuden, at det er nemt at se, hvis man zoomer ind.