Kvinderne elsker Aquaman – Overhaler snart Batman

Jason Momoa fylder i disse dage biograferne. Foto: Shutterstock.com

Det er især kvinderne, der har været med til at gøre Aquaman-filmen til så stort et hit, som den har været siden premieren i december. Der går nemlig ikke længe, før den forventes at være den bedste solgte DC-superheltefilm nogensinde.

Batman har længe været en af de sejeste superhelte, og den mørke ridder er ligeledes den mest populære blandt superheltefans. Desværre for DC Comics, der har rettighederne til Batman, så har det længe været Marvel, der sidder på rettighederne til de mest populære superhelte, som fylder biografsæderne år efter år.

Nu lader det dog til, at DC Comics endelig har fundet en Superhelt, der kan konkurrere på næsten samme niveau, som Batman, da Aquaman-filmen havde premiere i løbet af juleferien.

Filmen med Hawaii-fødte Jason Momoa i hovedrollen, har været et kæmpe hit, og den indbragte over 1.2 milliarder kroner i billetsalg i løbet af de første 10 dage, hvilket overgår den tredje og sidste film i Christopher Nolans meget populære Dark Knight Triologi.

Siden premieren har den allerede indbragt over 4.8 milliarder kroner, og mediet Hollywood Reporter meddeler, at Aquaman er på vej til at blive den største DC-succes siden The Dark Knight Rises fra 2012.

Foto: Shutterstock.com

Kvinderne stormer biograferne

En af de største årsager til, at Aquaman har solgt så mange billetter, skal blandt andet skyldes, at kvinderne er valfartet til biograferne for at få et stykke med den flotte Game of Thrones-stjerne, Jason Momoa.

Typisk er flertallet af biografseere til superheltefilm, mænd, men ved Aquaman er sagen anderledes. Mediet deadline har lavet en undersøgelse, og her viser det sig, at 52 % af seerne har været kvinder, mens de resterende 48 % har været mænd.

82 % af kvinderne, der har set filmen, har nydt oplevelsen i stor stil, mens det kun er 60 % af mændene, der har givet positiv respons.

Noget tyder på, at Jason Momoa har en tendens til at lokke det kvindelige publikum i biografen, og mon ikke også, at han stiger en del placeringer på Glamours: Sexiest Man Of The Year, hvor han inden starten af året blot var nede på en placering som nummer 61.

Jason Momoa optrådte første gang som Aquaman for DC i Justice League, hvor vi både fik samlet Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman og Cyborg i den samme film. Det var første gang, at DC lavede et stort biografhit, hvor de samlede flere af deres populære karakterer, og det var uden tvivl for at konkurrere med Marvels, Avengers film.

Læs også

Mand skubber ex-kone ud over klippe: Fortsætter med at opdatere hendes Facebook

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip