'Landmand søger Kærlighed'-par om frieri: Det var ikke planen

Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det var ikke planen, afslører Niels.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed. Kemien var der, kærligheden opstod, og i dag er de to stadigvæk sammen. De er flyttet til Sønderjylland sammen, og nu er de også forlovet. Det fortalte Stine for to uger siden i et opslag på Instagram.

Læs også

Drama i 'Bachelor': Casper var tæt på at skride fra programmet

“Lørdag d. 29/5 blev jeg i et interview til et nyt tv-program spurgt efter, hvad næste skridt for Niels og jeg ville være, hvortil jeg svarede, at det hele var gået enormt hurtigt det sidste års tid, så jeg håbede, at der ville falde lidt ro over tingene, og at vi bare ville blive ved med at være glade sammen. Samme aften sidder Niels pludselig på knæ ved siden af mig ude på græsplænen med en ring,” skriver hun til et billede, hvor man kan se ringen på fingeren.

 

Onsdag aften var parret til Reality Awards, hvor de snakkede med SE & HØR og her afslørede de lidt flere detaljer om frieriet. 

“Det skal fandeme være i dag”

Det var ikke kun Stine, der blev overrasket over frieriet. Ifølge Niels var det ikke planen, at han ville ned på knæ den aften. Men pludselig kunne han mærke, at det skulle være nu. 

"Jeg havde købt ringen, og jeg havde egentlig regnet med, det skulle være senere - men så tænkte jeg: "Nej, det skal fandeme være i dag," fortæller Niels om den spontane beslutning.

Det kom bag på Stine, men hun sagde selvfølgelig ja, fortalte hun på den røde løber til Reality Awards.  

Og det er ikke kun Stine og Niels, der er vilde med hinanden. Det er mange tv-seere også. De to gik nemlig ikke tomhændede fra Award-festen, da de vandt prisen som ‘Årets par’.

 

 

Læs også

Nu er det ude: Philine og Bendtner smittet med corona i Dubai

 

 

 

Dagens Gossip