Linse har hævet prisen for at skrive autografer til sine fans: Så meget tjener hun

Linse Kessler tjener gode penge på at skrive autografer til sine mange fans rundt om i landet.

Linse Kessler scorer kassen på at skrive autografer til sine fans. Storcentre betaler tusindvis af kroner for at få hende på besøg.

Realitystjernen Linse Kessler tjener gode penge på at skrive autografer, efter at hun har skruet prisen i vejret for ydelsen. Det fortæller hun selv i et interview med Børsen om hendes økonomi. 

De færreste er måske klar over, at stjerner som Familien fra Bryggens Linse Kessler kan tjene penge på at skrive autografer, men det er faktisk en ret lukrativ forretning, afslører hun i interviewet.

Det sker nemlig ikke sjældent, at forskellige storcentre i Danmark inviterer den berømte brystbombe forbi, så fans kan møde hende og få en krusedulle med på vejen, mens de alligevel er ude at handle. 

Læs også

Mopper-artikel fik Linse Kessler til at gå amok: Jeg vil tæve dem!

Og det er ikke billigt.

- Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kroner plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle, siger hun til Børsen.

Linse Kessler fortsatte dog alligevel med at lægge vejen forbi landets storcentre til den pris, fordi det er god promovering og hyggeligt at møde folk, forklarer hun. 

Men i længden var 15.000 kroner alligevel ikke nok. Nu tager hun mere end dobbelt så meget for jobbet. 

- Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kroner for det, siger hun og tilføjer, at hendes popularitet nok bunder i, at hun bare er 'rigtig god til at være Linse'.

Læs også

Linse forklarer: Derfor har jeg ikke set mine søstre i 20 år

Linse Kessler trak for få dage siden overskrifter i landets medier, da hun afslørede, at hun havde fået en markant og ulovlig tatovering på halsen.

- Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min hals-tatoo, og jeg er såååå glad for den. Der er med sikkerhed delte meninger om placering og så videre. Men det skider jeg på, for det er mig, der skal bære den, skrev Linse Kessler på Facebook.

Se billedet herunder.

Det kan være svært at finde den helt rette tatovering, som passer din personlighed. Vi prøver her at komme med forslag til tatovering som passer til dit stjernetegn.

Linse deler billede af ny opsigtsvækkende tatovering, der fylder hele halsen: 'Det skider jeg på'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip