Linse i stor sorg: Så dårligt har min pige det

Linses hund har det desværre rigtig dårligt for tiden. Hendes krop er ødelagt.

Der er ingen tvivl om at dyr og i særdeleshed hunde betyder utroligt meget for Linse Kessler.

Selv har Linse to hunde: Muskelhunden Cino og golden retrieveren Jytte.

Desværre har Jytte det rigtig dårligt. Golden retrieveren har siden hun var helt lille lidt af gigt og nu er hendes krop så ødelagt, at den ikke længere kan reddes.

I et Facebook-opslag fortæller Linse Kessler nu om sin store sorg og frygt for snart at skulle tage afsked med Jytte:

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

- Update på min piges helbred: Jytte’s forben er fixet og rigtig fine nu, men så kom balladen for alvor. Jytte's ene hofte er kaput, det er hendes lændevirveltakker (det hedder det med sikkerhed ikke) også, og for at det ikke skal være løgn, så er hele hendes ryg ikke til at redde, og hun har (havde) meget ondt, skriver Linse Kessler på Facebook.

Linse har gjort alt, hvad der står i hendes magt for at hjælpe Jytte, men efter at have talt med Jyttes ortopædkirurg, Claus Sloth, om det videre forløb, må realitystjernen erkende, at hendes elskede hund aldrig vil slippe af med de tiltagende smerter:

- Det er bare så ulykkeligt og hjertensskærende, jeg spurgte Jytte's livsline, pissedygtige Ortopædkirurg Claus Sloth, hva så nu, og som han sagde, hoften og 'takkerne' kan han operere, men Jytte's total nedslidte og ødelagte ryg, kan desværre ikke erstattes, skriver Linse der også er mor til en anden realitystjerne Stephanie Kessler og søster til Mikkel. 

Linse er naturligvis i stor sorg efter ortopædkirurgens triste melding. Selv har Linse forsøgt at give Jytte specialfodder, strong joint og endda cannabis, men intet hjælper:

Læs også

Er din kæreste træt af sex? 7 ærgerlige grunde til, at hun har mistet lysten

- Men alt i alt er vores smukke og helt specielle Jyttemor gået i stykker, på trods af specielfodder, glucosamin, strong joint, svømning osv, siden 4 mdr alder. Jeg har forsøgt cannabis 2 gange, men det havde desværre ingen virkning. Jytte har simpelthen bare været uheldig med gigt, helt fra hun var lille. Når jeg tænker på at hun ikke blir en gammel goldengirl, brister mit hjerte. Men jeg MÅ tænke på de vidunderlige år vi har sammen med hende, hun har været den største gave, skriver Linse om sin elskede hund.

Det tyder dog på, at Linse vil kæmpe for sin hund lidt endnu. I en kommentar til opslaget skriver hun nemlig, at hun først vil træffe den nødvendige beslutning om aflivning, når livet ikke duer for Jytte længere.

Vigtigt for Linse er, at Jytte stadig ‘gumber’ hendes ben, når hun har skidt, skriver ‘Familie fra Bryggen’-stjernen.

Du kan se Linses opslag herunder:

Læs også: Se billedet: Fie Laursen viser sin nye flamme frem

For flere nyheder om Familien fra Bryggen og Linse datter Stephanie Kessler besøg vores seneste nyheder her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip