Linse lukker ned

Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau/Scanpix

Familien kommer i første række, og derfor har Linse taget den svære beslutning.

Linse er en kvinde med mange jern i ilden.

Realitystjernen, der bl.a. er kendt fra programmet Familien fra Bryggen, har indset, at man også kan have gang i for mange ting. Især hvis man samtidig skal være noget for ens familien.

Linse bliver lige om lidt mormor for anden gang, og dette er årsagen til at hun trækker stikket for en stund.

Lukker webshop ned

På sin webshop ‘Cheapshit.dk’ sælges forskellige varer til priser, hvor alle kan være med. Som navnet antyder er det ikke her, at den store pengepung skal findes frem, og det har mange taget til sig. Shoppen har været en succes, men det tager for meget af Linses tid, afslører hun på sin Instagram.

 

"Jeg har lige noget vigtigt at fortælle. Min dejlige, nye webshop ‘Cheashit.dk’ er en kæmpe succes. Jeg er mega glad for den, og med nillers hjælp og vores pakkeres hjælp er det jo bare blevet en succes, og jeg elsker den butik.

Jeg elsker også ‘All dogs are angles’-butikken, og jeg elsker også ‘Lenina Coleman’, og jeg elsker at lave fjernsyn, og jeg elsker rigtig mange ting, men man kan bare ikke det hele på én gang.

Cheapshit’ er nok den butik, der i øjeblikket kræver allermest af mig, så jeg er nødt til at holde en ferielukning på to måneder, og nu skal I høre hvorfor.

Det er simpelthen fordi, at jeg skal til at være mormor. Man kan arbejde sig ihjel, og lige pludselig så glemte man al tiden med familien, så jeg har simpelthen taget en beslutning. Cheapshit ryger på mormor-lukning i to måneder. Jeg lukker op igen 1. oktober, men i morgen onsdag ved midnat, der lukker butikken. Og så holder jeg en mormor-ferie fra Cheapshit. Så skal jeg passe alt det andet, og det er dejligt. Men familien kommer først ligegyldigt hvad," understreger Linse.

 

Dagens Gossip