Linse raser efter gårsdagens afsnit af Familien fra Bryggen: Totalt til grin!

Linse Kessler er rasende på TV3 og har klaget over programmet. Foto: Scanpix

Det seneste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ har gjort Linse Kessler aldeles rasende på TV3.

Linse Kessler er bestemt ikke tilfreds med TV3, da hun så det seneste særafsnit af ‘Familien fra Bryggen’, som rullede over skærmen i går.

For selvom Familien fra Bryggen er sat midlertidigt på pause, så vil TV3 gerne dække, at familiens overhoved Linse Kessler er flyttet til den sydspanske by Mijas, hvor hun driver sit eget bed and breakfast.

Den lille bjergby er kendt for sine mange turister, der køber ture i hestevogn eller på æsler, og de mange klip med de udmagrede og tørstige husdyr var en stor del af afsnittet i går, hvilket er faldet Linse Kessler for brystet.

- Jeg har ingen idé om, hvad fanden de laver. Det er gamle optagelser fra november, og dér havde vi ikke vores egen kameramand med (ham, som normalt optager ‘Familien fra Bryggen,’ red.). Han ved, hvordan jeg har det med de æsler, og hvordan Geggo har det med det, siger Linse Kessler til Realityportalen.

Læs også

Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min nye kæreste

Hun har selv tidligere påpeget, hvordan de stakkels dyr får for lidt mad og vand og har ovenikøbet skrevet til TV3 for at selv at klage over programmet.

Linse Kessler er gal på TV3. Foto: Shutterstock

-  Det er total til grin, at de har taget dem med. Og ikke bare én gang, men fem gange. Jeg skrev det til vores redaktionschef, at jeg synes, at det var komplet latterligt, at de var med. Som om jeg synes, at det er fedt, siger Linse Kessler.

TV3 har ikke svaret på kritikken af programmet.  

Betjent var på vej op til hoveddøren: To sekunder efter løber han for livet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip