Mads Christensen raser efter mistet kørekort: 'Offentlig transport er i mine øjne en joke’

Mads Christensen bedre kendt som blærerøven er svært utilfreds i disse dage. Den 51-årige foredragsholder og forfatter har nemlig fået klippet sit kørekort for at være lidt for gavmild på speederfoden. Det skriver Se og Hør.

Blærerøven blev snuppet for at drøne afsted med 115 kilometer i timen, hvor der på grund af vejrarbejde var en fartbegrænsning på blot 80 kilometer i timen.

Konsekvensen af den tur burde være tre klip, en betinget frakendelse af kørekortet i tre år og en bøde på 4000 kroner. Dog skulle et syv år gammelt klip vise sig at spænde ben for Mads Christensen, selvom det ikke burde påvirke den nuværende sag.

- Mit første klip er fra 2008, men på grund af politireform og overarbejdspukler var politiet tre og et halvt år om at stemple mit klip i papirerne. Og det er den dato, der tæller, så pludselig var mit klip bare to år og 360 dage gammelt, forklarer blærerøven, der i Lyngby Ret fik yderligere et halvt års ubetinget frakendelse af kørekortet, til Se og Hør og tilføjer:

- Det er urimeligt, at jeg skal straffes så hårdt, når det skyldes langsommeligt politiarbejde.

En tur i Østre Landsret forleden ændrede dog ikke ved straffen til Mads Christensens store ærgrelse, hvilket betyder at den berejste foredragsholder ikke må køre i sin Porsche eller Lotus i det næste halve år.

Udsigten til at måtte finde alternative transportformer tiltaler ikke manden, der er vant til smarte og hurtige biler.

- Jeg er over Storebæltsbroen to gange om ugen. Offentlig transport er i mine øjne en joke, lyder det fra ham til Se og Hør.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip