Mads Mikkelsen i sorg efter dødsfald

Foto: Jeff Pachoud/AFP/Ritzau Scanpix

Den danske skuespiller er i sorg.

Mads Mikkelsen er et særdeles kendt ansigt i Danmark. Den 56-årige skuespiller brød for alvor igennem i filmene 'Pusher' og 'Blinkende lygter'. 

Siden har han spillet med i en lang række danske film og serier - blandt andet seriehittet 'Rejseholdet' hvor Mads Mikkelsen spillede rollen som 'Fischer', samt film som 'Jagten' og 'De grønne slagtere'.

Læs også

To døde med corona efter 3. stik

Også internationalt har Mads Mikkelsen brudt igennem. Det gjorde hans om skurk i James Bond filmen 'Casino Royale' og blandt andet også i serien 'Hannibal'. 

Og det er netop gennem arbejdet med serien 'Hannibal' samt filmene  'Arctic' og 'Firestarter', at Mads Mikkelsen lærte Martha De Laurentiis at kende.

"Hun vil forevigt være i mit hjerte"

Nu er den amerikanske film- og tv-producer gået bort og Mads Mikkelsen sender nu en rørende hyldest. 

"Martha De Laurentiis, en mentor, et fantastisk menneske, en ven, en kærlig mor og hustru. Essensen af en kreativ sjæl er gået bort, med sine kære ved sin side," lyder det fra Mads Mikkelsen. 

"Hun vil forevigt være i mit hjerte og jeg er meget taknemlig for, at hun tog mig under sine vinger. Vi vil alle savne dig Martha, men du vil altid være en del af os," slutter han af i sit opslag

Den 67-årige filmproducer efterlader sig to børn.

Martha De Laurentiis blev 67 år og efterlader sig to børn.

Læs også

Hjemløs beder Caroline om penge - da hun siger nej, overrasker hans tilbud hende

 

 

Dagens Gossip