Mascha Vang: Sådan går det med min piercing mod migræne

Tæt på 650.000 danskere lider af migræne, og dermed er den smertefulde sygdom, der resulterer i mange sygedage og besøg hos lægen, den tredje hyppigste lidelse herhjemme.

En af dem, der ofte døjer med voldsomme smerter i hovedet, er den kendte blogger Mascha Vang.

- Oftest vågner jeg ved 4-tiden om morgenen af migræne, som viser sig ved kvalme og vanvittig smerte i venstre sidehalvdel af hovedet, skriver Mascha Vang i et nyt indlæg på sin blog.

Her afslører den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, at hun har kæmpet med sygdommen i 21 år, og at hun er vant til at være migræneramt cirka fem gange om ugen.

- Jeg har gennem årene været på uhyrlige doser af medicin, været indlagt, prøvet stort set alle behandlinger og gået på Glostrup Hovedpinecenter, forklarer den 37-årige tv-personlighed.

Læs også: Mascha Vang var konstant træt i en måned og frygtede for sit helbred: Så opdagede hun sit livs bommert

De forgæves behandlingsforsøg var årsag til, at Mascha Vang ikke turde drømme om at finde en kur, der ville få bugt med de voldsomme migræneanfald.

Nu tyder noget dog på, at hun måske har fundet en løsning på problemet.

I torsdags fik hun lavet en piercing, der skulle afhjælpe med migrænen, og selvom der kun er gået fem dage, så lader den lille ring i øret til at gøre underværker.

- Det er nu tirsdag, og der er selvfølgelig ikke gået så lang tid, men jeg vil sige at det er ret usædvanligt for mig, at gå i 5 dage uden smerter eller medicin, skriver Mascha Vang og forklarer, at hun ikke har haft hovedpine siden i torsdags.

Hverken en halv flaske vin, en hård træning hos Crossfit eller larmen fra bloggens tre-årige datter, Hollie Nolia, har været i stand til at frembringe den ubehagelige følelse af migræne - og dét resultat er så godt, at Mascha Vang næsten ikke kan tro det.

- Disse dage er jeg næsten helt bange for at vågne, fordi jeg sådan håber det ikke er noget gør ondt når jeg slår øjnene op, skriver hun på bloggen.

Læs hele indlægget ved at klikke her.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip