Miley Cyrus taber sin top live på scenen

Foto: Twitter

Miley Cyrus har flere gange vist, at hun ikke er bleg for at vise sin krop frem. Det var dog ikke helt planlagt, at toppen skulle smides under 'Miley's New Year's Eve Party'.

Nytårsaften optrådte Miley Cyrus i forbindelse med showet 'Miley's New Year's Eve Party'. Det var et show, der blev afholdt af Miley Cyrus selv i samarbejde med Pete Davidson. Showet blev sendt på NBC.

Læs også

Nyt gebyr træder i kraft i dag: Så meget kommer det til at koste

Det var et show, der var fuld af glitter og glamour. Det var dog også et show, der bød på en lettere akavet episode på scenen i Miami i Florida fredag aften.

29-årige Miley Cyrus, der er blevet berømt efter hendes rolle som Hannah Montana på Disney Channel, optrådte med sit kæmpehit 'Party In The USA', da tingene pludselig endte med at tage en uventet drejning.

Kun få øjeblikke efter, at klokken slog midnat, og hele Florida kunne byde velkommen til 2022, blev Mileys top løsnet. Det resulterede i, at hendes top faldt af, og hun måtte fortsætte sin sang uden top på.

Det var ikke blot de mange deltagere ved selve showet, der overvære, at hendes top løsnede sig. Showet blev nemlig også sendt live på NBC, hvor flere millioner personer så med.

Miley var iført en top i sølv, som hun havde kombineret med en matchende mini-nederdel. Ingen af delene overlod meget til fantasien.

Mens hun dansede og sang på scenen, opdagede hun, at hendes top var faldet ned, da stropperne blev løsnet. Derfor var hun tvunget til at fange den med hænderne, så den ikke faldt helt ned.

Efter at have grebet sin top, skyndte hun sig af scenen, mens hendes backup-sangere fortsætte med at synge. Kort efter dukkede Miley dog op igen, og denne gang var hun iført et nyt outfit.

Hun var stadig iført den samme mini-nederdel, som før, men denne gang var den kombineret med en rød blazer, som hun lod stå åben, hvilket viste både hendes figur og urokkelige selvtillid.

Læs også

Over 400 personer døde i voldsom naturkatastrofe

Da hun igen stod med mikrofonen, refererede hun til en tekst fra den sang, hun sang (Party In the USA), og jokede så: "Alle ser afgjort på mig nu!"