Mille Dinesen har født: Se billedet af hendes søde dreng

Skuespillerinden blev fredag mor til en lille dreng.

Det skabte både overraskelse og begejstring, da Mille Dinesen tilbage i februar kunne afslører, at hun var gravid på live tv.

Det skete, da skuespillerinden medvirkede i Natholdet på TV 2 og pludselig - mens rulleteksterne kørte, og der var sekunder tilbage af programmet - løftede sløret for, at hun ventede sig.

Dengang fortalte hun, at hun skulle være mor til august, og i fredags - 17. august - kom det nyeste skud på Dinnesen-stammen så til verden.

Læs også

Thomas Helmig deler rørende nyhed på Instagram

Der var dog ikke de store spekulationer om kønnet, da Rita-skuespillere allerede i april kønne løfte sløret for, at hun ventede en lille dreng.

Til gengæld har Mille Dinesen søndag lagt et billede af den lille dreng på sin Instagram profil, hvor hun samtidig afslører, at han skal hedde Eddie.

– ‘Verden, Eddie, Eddie, verden. Jeg mangler ord, der præcis kan beskrive den lykke, jeg føler. 17.08.2018, 3674 gram og 53 centimeter af det dejligste stykke med baby, jeg kunne drømme om, skriver hun og forsikrer, at fødslen gik godt.

Læs også

Tv-vært i fræk brøler på Smukfest: ‘Jeg har vist min tissekone til alle’

– Takket være teamet på fødegangen på Herlev Amtssygehus blev det en meget fantastisk oplevelse, og jeg ligger her og er forelsket i alle omkring mig. Livet, men mest af alt og alle ham her, lyder det fra en lykkelig Mille Dinesen.

Faderen til barnet er skuespillerens kæreste Thomas Busch, som hun har dannet par med flere gange i løbet af de seneste 12 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip