Mystisk foto af Michael Jacksons datter skaber vild debat: Sidder popkongen og er levende i baggrunden?

Det er lidt over syv år siden, at Michael Jackson døde af et hjertestop.

Kongen af popmusikken blev fundet livløs i sit soveværelse, hvor han havde taget en overdosis af det bedøvende lægemiddel propofol.

En ambulance blev kaldt ud til sangerens pragtvilla i Los Angeles, og samme aften blev den 50-årige musiker erklæret død på hospitalet.

Paris Jackson var bare 11 år gammel, da hun mistede sin legendariske far.

Over en halv million mennesker følger med på det sociale medie Instagram, når den i dag 18-årige teenager deler fotografier fra sin hverdag.

Læs også: Michael Jacksons datter ærer sin far med vild tatovering

De mange tilhængere af ikonet har nu fået noget at spekulere over, da et nyt fotografi på Paris Jacksons Instagram-profil viser det, der hævdes at være den genopstandne 'King of Pop'.

Ved første øjekast er fotoet en harmløs selfie af Paris Jackson, der sidder på forsædet af sin bil med et par mørke solbriller på.

At fotoet har fået tusindvis af kommentarer skal tilskrives en mystisk skyggeskikkelse på bagsædet, hvor man kan se det, der hævdes af være den unge kvindes afdøde far.

- Hvem er på bagsædet, lyder det spørgende i det fyldte kommentarfelt på fotoet.

- Oh my god, Michael Jackson, er det virkelig dig, skriver en anden.

- Jeg fortalte alle, at han var i live, men nej, ingen troede på mig, skriver en anden bruger af det sociale medie.

I en YouTube-video kan man læse teksten 'Believe' på skærmen, mens personen bag videoen forsøger at overbevise andre om, hvordan Michael Jackson sidder og gemmer sig på bagsædet.

Skeptikere af videoen siger, at et gammelt foto af 'Beat It'-sangeren er blevet redigeret ind i det oprindelige fotografi.

Se den omtale video her: 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip