Nicklas Bendtners ekskæreste fortryder det: 'I dag synes jeg, det er fjollet'

Foto: Shutterstock.com

Hun var glad for det dengang, men i dag fortryder hun det. Derfor overvejer hun også at få lavet det om.

Den i dag 34-årige Julie Zangenberg har stort set altid været åben omkring det, hvis hun har været under kniven eller på anden vis har gjort brug af en form for skønhedsfremmende genvej.

Læs også

Florerende rygter: Nu taler Jonas Vingegaard ud

I dag er det dog ikke alle sine indgreb, hun er lige glad for at have fået lavet, hvorfor hun gør sig tanker om at få gjort det om.

På lige fod med, at hun har været åben om, hvad hun har fået foretaget, så har Zangenberg, der tidligere har dannet par med Nicklas Bendtner, også været åben omkring dette.

Denne gang fortæller hun ifølge SE og HØR i Alt for damerne-podcasten 'Skål Søster' om, at hun i dag har fortrudt, at hun har fået lavet sine bryster, og at hun har gjort sig tanker om at få gjort dem mindre.

"Den dag i dag synes jeg, det er fjollet, at jeg fik lavet mine bryster. Jeg vil gerne have det fjernet og have gjort dem mindre," siger hun om sin bryster, som hun fik lavet større, da hun var i starten af sine 20'ere.

Hun siger også, at hun ser det som en del af sin rejse, og at hun stadig mener, at det er okay, at hun valgte at gøre, som hun gjorde.

"Men det er en rejse, jeg var på, og det, synes jeg, er helt okay, at jeg gjorde," siger hun.

Det er ikke første gang, at hun har udtalt sig om dette emne. Det gjorde hun også sidste år i Radio4-programmet 'Drømmesengen', hvor hun fortalte, at det bl.a. var drillerier, der gjorde, at hun fik sine bryster lavet.

"Jeg tror også det handlede om, at jeg blev drillet med, at jeg havde meget, meget små bryster, da jeg var yngre," sagde hun dengang, hvor hun også indrømmede, at hun gerne ville have lavet dem mindre igen.

Læs også

Sigtet i Filippa-sagen træffer stor beslutning

.

Dagens Gossip