Nikita Klæstrup: Hold op med at kalde mig fed

Blogger og politiker Nikita Klæstrup er kendt for glædeligt at dele billeder sin velformede krop på sociale medier. Men det er ikke alle, der er lige søde mod hende i kommentarfelterne.

I et indlæg på sin blog www.nikitaklaestrup.dk fortæller hun ærligt om, hvordan hun har det med de mange negative kommentarer, som billederne også afføder. Kommentarer, som ofte går på, at hendes krop ikke er "flot nok".

Senest oplevede Nikita Klæstrup, at en mand kommenterede på et Instagram-billede af hende i bikini med ordet "cellulites" - en henvisning til, at den unge politiker skulle have appelsinhud på numsen.

- Der er mange ting galt med sådan en kommentar. For det første, så er der ikke cellulite på det billede, men det er ikke engang det rigtige problem. Mit problem med den kommentar er, at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder, skriver Nikita Klæstrup i blogindlægget.

Men det er slet ikke sig selv, Nikita Klæstrup tænker på, når hun mener, at folk skal holde op med at skrive negative kommentarer.

- Kommentarer om, at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere deres kroppe. Det er noget, jeg virkelig ikke synes, er i orden, skriver hun i indlægget.

Nikita Klæstrup har selv som ung kæmpet med selvtilliden, og det ønsker hun ikke, at andre unge piger skal opleve, skriver hun.

Læs hele Nikita Klæstrups blogindlæg her: http://nikitaklaestrup.dk/2016/08/27/jeg-er-saa-traet-af-at-blive-kaldt-...

Se Nikita Klæstrups Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BJkyTtXgt2G/?taken-by=nikitaklaestrup

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip