Nu blev det for meget: Folk flygter fra Fie Laursens-profil

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Tredje gang Fie Laursen reklamerede for sugardating-siden Todayters, blev det for meget. Nu opfordrer kendte til, at man ikke følger 'influenceren' længere, og den opfodring har mange taget til sig.

Hvis man er et kendt ansigt og har rigtig mange mennesker, der følger en på daglig basis, så er man nødt til at tænke sig om, når man deler sit indhold.

Det har ‘influenceren’ Fie Laursen i den grad kunne mærke siden i går, hvor hun delte et opslag, der for mange blev en dråbe for meget i et allerede fyldt bæger.

Læs også

59-årig mand gjorde det værst tænkelige, da konen sagde nej til sex

Det er hvert fald tydeligt at se, at realitypersonligheden ikke har haft succes med sit seneste opslag, der igen var en reklame for sugardatingsiden Todayters. Fie Laursen har nemlig mistet rigtig mange følgere, og det er der en ganske god grund til.

Kendte opfordrer til at fjerne sit ‘follow’

Første gang Fie Laursen reklamerede for sugardatingsiden, blev hun mødt af en masse kritik. Fie Laursen har nemlig en masse unge under 18 på hendes Instagram-profil, og de får altså markedsført en hjemmeside, hvor de potentielt kan sælge sig selv for penge eller gaver.

Fie Laursen gik kort efter ud og undskyldte, og hun fortalte, at hun ikke længere ville reklamere for sugardatingsider.

I april overraskede Fie Laursen dog igen, da hun atter engang reklamerede for hjemmesiden, og da hun gjorde det igen i går den 21. maj, blev det altså for meget.

Således har rigtig mange kendte, i løbet af det seneste døgn delt opslag på deres Instagram og Facebook-profiler, hvor de fjerner deres ‘follow’ og samtidig opfordrer til, at andre gør det samme.

Blandt de personer der har gjort det, er Anders Hemmingsen, der har knap en million følgere på Instagram.

Normalt plejer antallet af følgere på Fie Laursens Instagram at vokse, men siden i går, hvor hun havde cirka 337.500 følgere, er hun nu nede på 330.000, og det lader til, at det tal fortsætter med at dykke.

I går var Fie Laursens instagram-profil også åben for offentligheden, men kontoen er nu gjort privat. Formentlig på grund af den heftige kritik, som hun har modtaget.

Videoen Fie Laursen delte i går omhandlede, at hun sælger sine brugte trusser inde på Todayters. Man skulle blot oprette en profil og derefter betale for et medlemskab, og så vil man kunne skrive med hende, købe hendes undertøj samt modtage billeder.

Du kan læse om opslaget her.

Læs også

Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

 

 

Dagens Gossip