Nu vil Amalie være med i Melodi Grand Prix: "Jeg er ligeså god som Medina med min stemme"

Amalie har planer om at stille op til Melodi Grand Prix og er allerede i gang med at indspille sangen.

Tidligere på dagen kunne vi her på avisen afsløre, at Amalie Szigethy har besluttet sig for, at hun ikke længere vil lave TV af hensyn til sin datter.

- Jeg er nervøs for fremtiden, fordi jeg er hendes mor, og folk de kender mig. Jeg har ikke lyst til, at hun skal blive filmet, lød fra hovedpersonen selv i aftenens afsnit af tv-programmet ‘Amalies Baby’.

Alligevel har reality-stjernen dog ikke tænkt sig at leve et liv helt udenfor mediernes søgelys. I samme afsnit af aftenens program afslører Amalie nemlig, at hun gerne vil stille op i Melodi Grand Prix. Det skriver Se & Hør.

Den nu tidligere tv-stjerne er allerede i gang med at indspille sangen, der skal være hendes bidrag, og selvom konkurrencen er hård, så giver hun sig selv fine muligheder.

Læs også

Amalie chokerer: Jeg er færdig med tv

- Mine chancer er 50/50 for at være helt ærlig. Jeg er også et kendt navn og et kendt ansigt, fortæller Amalie, der også i 2010 prøvede kræfter med musikken, da hun udgav det knap så anmelderroste album 'I min sko'.

Alligevel fejler selvtilliden intet, og derfor er Amalie heller ikke bleg for at sammenligne sig selv og sine talenter med landets vel nok største popdronning.

- Jeg synes, at de danske popsangere vi har i Danmark er rigtigt, rigtigt gode, og jeg synes, det er rigtigt stort og flot, at Medina for eksempel er kommet så langt i hendes karriere. Men jeg er ligeså god som Medina med min stemme, siger Amalie i aftenens udgave af 'Amalies Baby'.

At mange mennekser er skeptiske, er Amalie udmærket klar over, men det er hun heldigvis ligeglad med.

- Jeg synes selv, at jeg er dygtig til at synge. Der er rigtigt mange derude, som ikke tror, jeg kan synge. Men jeg er ligeglad med dem, der ikke synes, jeg synger godt. Så længe jeg selv synes, jeg synger godt, lyder det fra Amalie Szigethy.

 

Dagens Gossip