For nyligt afslørede Petra Nagel sin graviditet: Nu kommer ny afsløring

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

'Go' Aften Live'-værten Petra Nagel kommer med endnu en afsløring i forbindelse med sin graviditet.

"Go' Aften Live"-værtinden Petra Nagel afslører, at hun venter sit tredje barn med forloveden Asbjørn Munk. Den 38-årige TV-værtinde har altid ønsket en stor familie, og søskendeflokken, der består af Pelle og Rosa, bliver snart udvidet.

Selvom Petra Nagel og Asbjørn Munk glæder sig over den kommende familieforøgelse, afslører TV-værtinden nu, at graviditeten faktisk var uventet. Graviditeten var ikke planlagt, men med tanke på, at Petra Nagel snart fylder 39 år, besluttede parret at fortsætte med graviditeten. Det fortæller hun til Billed-Bladet.

Læs også

Lene Beier deler helt afklædt billede sammen med manden

Petra Nagel udtrykker taknemmelighed over at kunne blive gravid og nyder graviditeten, hvor hun nu er forbi de første tre måneder, hvilket heldigvis for hende også betyder, at kvalmen er aftaget. 

Deler ud af sit liv med offentligheden

For nylig inviterede Petra Nagel og Asbjørn Munk seerne med ind i deres hjem i TV-programmet "Petra slukker for strømmen".

Det er ikke første gang, at TV-værtinden deler sit private liv med offentligheden, da seerne også tidligere har fået lov til at følge med i hendes datingliv og graviditeten med sit første barn.

Petra Nagel mødte sin forlovede Asbjørn på en bar, og siden da har parret delt deres liv sammen og ser nu frem til at byde deres tredje barn velkommen.

Læs også

Harry efterlod den royale familie i chok på grund af krav få timer før Dronning Elizabeths død

 

.

Dagens Gossip