Oasis-legenden Noel Gallagher dater 35-årig dansk forfatter

Foto: Shutterstock

Oasis-legenden Noel Gallagher er blevet spottet på en date med den 35-årige danske forfatter, som er uddannet i Cambridge.

55-årige Noel Gallagher, der for nylig blev single, er blevet spottet på en date med Dorothea Gundtoft, der er en 35-årig dansk forfatter, som er vokset op i Marbella i Spanien.

Læs også

Dansk tv-vært ramt af blodprop under graviditet

Det er første gang, at Gallagher er blevet spottet i offentligheden, efter han i januar offentliggjorde, at han og hans ekskone Sara MacDonald var gået hver til sit.

Ifølge The Sun blev han spottet, da han forlod restauranten The Chiltern Firehouse i det centrale London torsdag aften. Med sig havde han den glamourøse forfatter, der også arbejder som både stylist og modeskribent.

"De lignede et par, og de gjorde ingen indsats for at skjule, at de var der sammen," lød det ifølge The Sun fra et vidne, der også beskrev dem som 'meget flirtende og kærlige'.

"Noel er en stamgæst hos Firehouse og bliver altid fotograferet, når han kommer og går, så hvis han kommer med en kvindelig ledsager, tyder det på, at han er ret glad for, at de bliver set sammen."

"Dorothea er meget glamourøs, men også ekstremt intelligent, succesrig og kultiveret - lige netop hans type."

Foto: Instagram

Dorothea Gundtoft skriver i dag for en række af de mest velkendte magasiner i verden, hvilket omfatter både Vogue og Harper's Bazaar.

Derudover er hun ikke blot flydende på flere sprog, men har også udgivet flere bøger. Det britiske medie skriver, at hun taler både dansk, spansk og engelsk.

"Noel har en klar smag for intelligente og sofistikerede kvinder. Hun sætter kryds ved hver boks," lød det fra en kilde.

Noel og hans 51-årige ekskone Sara, der sammen har 16-årige Donovan og 13-årige Sonny, er i færd med at blive officielt skilt, efter at have dannet par i 20 år.

Læs også

Advarer mod slik solgt i det meste af landet: Spis det ikke

Ikke alle omkring Noel har dog været helt så glade for Sara. Hans bror, Liam, som også var en del af Oasis, har engang stemplet hende som en 'heks'.

 

Dagens Gossip