Paradise-Fie: - Jeg er syg

Den unge pige, der senest er sprunget ud som deltager i Paradise Hotel, er yderst populær på de sociale medier.

På sin blog poster hun næsten dagligt fotos af sit nyeste tøj samt nogle ord om hendes hverdag.

Har har hun også tidligere ærligt fortalt, hvordan hun har kæmpet med en spiseforstyrrelse i mange år. Og nu ønsker hun igen at gøre opmærksom på sygdommen:

- Lad mig bryde tabuet nu – Ja. Ja, jeg er syg. Jeg er spiseforstyrret, skriver hun på sin blog.

Læs også: Modigt indlæg: Jeg vil være den pige, som overkom spiseforstyrrelsen. Ikke hende, der døde af den

Desværre oplever hun masser af hadefulde kommentarer fra sin følgere. Kommentarer der ofte går på hendes vægt.

Og det har fået den 18-årige blogger til at skrive en indlæg dedikeret sine såkaldte ‘haters’, som hun tænke sig om, når de kommenterer på hendes krop:

- Det forvirrer mig, når én halvdel skriver, at jeg ser for tynd ud og en anden skriver, jeg burde tabe mig. Det sætter min hjerne på så meget overarbejde, frustrerer mig fuldstændigt og får mig til at smide maden ud af mine hænder. Det får mig til at føle, at den halvdel der siger, jeg er “for tynd”, bare siger det for at støtte mig, mens den anden er den ærlige. Det er hårdt. Det slider på sjæl og tanker, skriver hun.

Læs også: Amalie: Peter udnytter 16-årige Fie Laursen

- Man bliver ikke rask fra en dag til en anden, og hver gang det går bedre med mig, så skal der blot gå en tynd pige forbi mig på gaden eller et Ana-billede (et fælles navn anorektiske piger giver deres lidelse på bl.a. nettet, red.) på min Instagram-startside, så er jeg faldet i igen, skriver hun og giver eksempler på, hvordan lidelsen styrer hendes hverdag:

- Jeg beholder ikke hvert måltid i min krop, men jeg prøver. Jeg spiser ikke det antal kalorier, man burde på en dag. Jeg tæller hver kalorie. Jeg vejer mig mindst to gange på en dag. Jeg kan ABC-diæten i søvne, og når jeg har spist “for meget” har jeg en rutine, der hedder ‘kast op, gå i bad og vask skammen af’.

Læs også: Ups! Afslører årets Paradise-vinder sig selv her?

Fie Laursen har tidligere fortalt om sin sygdom, der har plaget hende i flere år, og tidligere på året udgav hun singlen ‘Broken Soul’, der handler om netop hendes spiseforstyrrelse.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

.

Dagens Gossip