Peter brugte 6 måneder på at lave vild morgengave til sin kommende kone: ‘Han tog virkelig fusen på mig'

Man skal forhåbentlig kun giftes en gang, og derfor vil brud som gom gøre deres yderste for at gøre den store dag helt speciel og uforglemmelig.

Det må siges at være lykkedes for et ungt par fra Vejle, der i weekenden blev gift.

Gommen, 29-årige Peter Mathiasen, der er eftermiddagsvært på Skala.fm, gik for over et halvt år siden i gang med at planlægge og forberede morgengaven til sin kommende kone, Katrine Nørgaard.

Læs ogsåHan frier til sin kæreste 148 gange - men hun ved det ikke

Fordi 29-årige Katrine arbejder med tv til daglig besluttede radioværten, at hun skulle have en video i morgengave. Men ikke bare hvilken som helst video, fortæller Peter Nørgaard Mathiasen til Dagens.dk.

- Jeg får besøg i studiet af en del store stjerner, der heldigvis også er meget søde mennesker. De var alle klar på at give Katrine den vildeste start på hendes bryllupsmorgen, og det lykkedes i den grad, fortæller Peter Nørgaard Mathiasen, der gennem de sidste mange måneder har bedt adskillige kendisser om at lave en kamerahilsen til hans kommende kone, til Dagens.dk.

Sådan gik det til, at den kommende brud fik en morgengave med lykønskninger fra Morten Resen, Medina, Anders Mattesen, Christopher, Huxi Bak, Kato, Page Four, Joey Moe, Rasmus Seebach, Mads Langer og Lis Sørensen.

Og gaven gik rent ind hos den overraskede brud.

- Det er den sødeste gave, jeg nogensinde har fået. Peter tog virkelig fusen på mig, og jeg var mundlam fra start til slut, siger Katrine Nørgaard Mathiasen til Dagens.dk og tilføjer:

Læs også: Bruden bliver bevæget, da hun spotter denne uventede gæst ved sit bryllup

- Det er ret sejt, at han har holdt videoen hemmelig for mig i over et halvt år.

De fleste af kendisserne siger tillykke og ønsker bruden det bedste fremover, men der er også dem, der byder på en mere fantasifuld hilsen foran kameraet.

- Hej Katrine, det er jo en god dag for dig, men en sørgelig dag for mig. Jeg kan jo godt huske dig fra byen, Crazy Daisy i Viborg. Jeg så dig, men du så ikke rigtig mig... Jeg blev jo selvfølgelig nødt til at ønske dig stort tillykke med brylluppet i dag - med Peter. I mellemtiden har jeg så fundet en anden pige fra Viborg, men hvis det ikke går mellem dig og Peter, så ringer du bare...., jokede musikeren Kato i sin hilsen. 

Se den stjernebesatte video her: 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip