Peter har droppet Amalie, efter hun er blevet mor: Derfor vil jeg ikke tale med hende

Amalie Szigethy og Peter Birch har en lang og dramatisk fortid bag sig om kærester. De mødte hinanden, da de begge var deltagere i TV3-programmet Paradise Hotel tilbage i 2009.

Men trods deres evige konflikter og offentlige skænderier, var de alligevel på talefod efter det endelige brud i slutningen af 2012. 

Ifølge Ekstra Bladet er det dog nu endegyldigt slut med kontakten mellem de to tidligere turtelduer. Peter Birch fortæller, at det er ved at være længe siden, han har snakket med Amalie Szigethy - de to har ikke talt sammen, efter at hun er blevet mor til datteren Josephine.

- Jeg har ikke fået snakket med hende, efter hun har født - jeg har jo været sammen med Alma. Men vi er ikke uvenner eller noget, siger Peter Birch til Ekstra Bladet.

Læs også: Vanvittigt vægttab: Så mange kilo har Amalie tabt på bare en måned

Den 32-årige realitystjerne har igen fundet sammen med sin tidligere kæreste Alma Amila Rasmussen, kendt fra Danmarks Næste Topmodel, og det er af hensyn til hende, at han ikke længere taler med ekskæresten Amalie Szigethy.

Han forklarer, at han ikke kan 'byde Alma at tale med hende', og at hun fortjener respekt. Samtidig siger han dog, at han følger med i Amalie Szigethys liv på sociale medier.

- Vi følger begge hinanden. Hold da op, der er blevet taget mange billeder. Men man kan se, hun er rigtig glad. Jeg tror, hun bliver en god mor, siger han.

Da Amalie Szigethy brød med Mikkel Skelskov, inden fødslen af deres fælles datter, forklarede Mikkel Skelskov, at årsagen blandt andet var, at Amalie Szigethy og Peter Birch havde genoptaget kontakten. 

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov var kun sammen i kort tid under graviditeten, men forholdet nåede alligevel at nå stormfulde højder, inden det gik i stykker: Skræmt Amalie: Jeg er bange for mit barns far.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

.

Dagens Gossip