Peter Ingemann med sjov udmelding: Nu styrer Olivi-pigen og Pattaya Pete min profil

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2.

“Det er fristende”, lyder det fra tv-værten.

Tv-værten Peter Ingemann deler flittigt ud af sine tanker og sin hverdag på både Instagram og Facebook.

Læs også

Janni Pedersen deler lykkelig nyhed

I sit seneste opslag deler han et screenshot af sin indbakke, hvor der er tikket et tilbud ind.

 “Olivi-pigen”, som Peter Ingemann, har døbt brugeren, vil gerne købe tv-værtens profil. 

“Åh skulle man? Det er fristende! Men hvorfor kun 9.500 dollar og ikke 9.700 eller en milliard og hvorfor vil de lige have, at man skal indbetale et ekspeditions-gebyr først? Nå, jeg gør det sgu. Fra nu af er det søde ‘Olivi-pigen’,der styrer min profil,” skriver han og tilføjer:

“Og så min fætter Pattaya Pete.”

Peter Ingemann er ikke den eneste, der har været udsat for denne type beskeder. Det er faktisk et af de mest udbredte typer hacker-angreb, der bliver kaldt ”phishing”. Målet er at stjæle penge fra dig, fx ved at få adgang til din netbank eller sælge personlige oplysninger som cpr-nummer eller passwords videre, skriver KMD.

Men heldigvis er der mange - ligesom Peter Ingemann - der har luret, at det er svindel.

Tv-værten deler jævnligt lignede screenshots, hvor han jokende skriver, at han overvejer at tage imod de mange tilbud. 

“Dejligt med en kvinde der virkelig vil en, som ikke læser automatsvaret og som ikke er nærig med caps-lock. Tror sgu hun får mine kreditkort-oplysninger. Hun virker som en kærlig og god pige,” skriver han som en spøg til et andet billede, hvor man kan se endnu en privat besked, der er landet i indbakken.

“Han spiller en hovedrolle”

Fætteren “Pattaya Pete” er en figur, den populære tv-vært tidligere har præsenteret sine følgere for på Instagram.

“Manden på billedet er min fætter Pattaya Pete. Eller han hedder rigtigt Pete Donny Ingemann. Han spiller en hovedrolle i min nye roman - mit fritidsprojekt - omhandlende familiebodegaen Den Gyldne Hest i Silkeborg,” skriver Peter Ingemann, der har afsløret, at bogen udkommer til jul.

 

Læs også

Anne Linnet reagerer på trist nyhed