Populær tv-vært gift i hemmelighed: Nu viser hun ringen frem

Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

Efter knap fem måneders ægteskab har hun nu afsløret den specielle og smukke vielsesring på Instagram.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da livsstilseksperten Anne Glad i starten af september kunne afsløre, at hun 10. maj i år - i øvrigt på hendes fødselsdag - var blevet gift med sin kæreste, musikeren Kim Vagn Wagner.

Tirsdag kunne Anne Glad - der nu hedder Anne Glad Wagner - så vise parrets vielsesringe frem på Instagram, hvor hun også kunne fortælle, at de flotte ringe er blevet lavet af guldsmed Zenia Barlo.

 

- Så fik vi endelig vores vielsesringe. Zenia Barlo rejste fra sit værksted i Ribe til København i søndags. Tak Zenia, du er awesome. Jeg bliver glad hver gang, jeg ser på min hånd. Og lykkelig hver gang jeg ser Kims hånd. Brillianten på min er fra farmors ring, der røg med i smeltediglen, skriver den populære tv-vært, der er kendt fra DR-programmet ‘Kender du typen’.

Anne Glad Wagner har til Billed-Bladet fortalt, at parret blev viet hjemme i stuen, hvor hendes familie var inviteret til hendes fødselsdagsbrunch. 

Her ses Glad Wagner-ægteparret. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

- Giftefogeden kom fra Københavns Rådhus og viede os herhjemme i stuen. Det var simpelthen så fint og meget rørende, og giftefogeden var en klog og nærværende kvinde. Vores lille søn, Kaj, sad på gulvet og kiggede på sin mor og far, og alle var glade for at være med, fortalte livsstilseksperten til Billed-Bladet.

Sønnen Kaj kom til verden i efteråret 2017.

Følger man Kim Glad Wagner på Facebook, har man dog muligvis været klar over, at parret har været gift i knap fem måneder. 10 maj delte han nemlig et opslag på det socale medie, hvori han oplyste, at han var blevet gift med Anne Glad.

 

 

Dagens Gossip