Prins Henrik fortsat indlagt: Dronningen nægter at besøge ham

Emil Ryttergaard

360 uger siden

|

20/08/2017
Prins Henrik er fortsat indlagt med smerter i benet, og på trods af besøg fra familien, holder dronningen sig langt væk.

Dagens topnyheder

I sidste uge kunne flere medier berette, hvordan at prins Henrik var blevet indlagt på Rigshospitalet mandag, hvor prinsgemalen meldte om smerter i sit højre ben. 

I løbet af ugen har flere medlemmer af kongefamilien samt venner besøgt prinsgemalen på hospitalet, men dronning Margrethe har ikke vist sig på hospitalet, skriver bt.dk.

Dronning Margrethe afholder nemlig ferie ved Château de Cayx i Frankrig, og har ikke tænkt sig at afbryde sin ferie for at besøge sin ægtemand. 

Årsagen til prins Henriks indlæggelse skyldes smerter efter en operation, som prinsgemalen fik foretaget i midten af juli, hvor han blev opereret i højre lyske og fik en ballonudvidelse i højre bækkenkar.

- Prins Henrik er i fortsat behandling og der gennemføres en række supplerende undersøgelser, lyder den seneste melding fra Kongehusets kommunikationsafdeling i en sms til BT. 

Kongehuset bekræfter dog overfor BT, at dronningen løbende opdateres om prinsens helbred, og at der ingen forlydender er om, at prinsen skal under kniven foreløbigt. 

Den seneste tid har prins Henrik trukket avisoverskrifter verdenen over, efter at prinsgemalen nægtede at ville begraves ved siden af dronningen i Roskilde Domkirke. 

Lille pige måtte køres på hospitalet: Da lægerne så skaden, måtte de have fat i en boltsaks