Rasmus holdt sin kæreste hemmelig under X Factor: Nu viser han hende endelig frem

Rasmus Therkildsen er nyforelsket.

Rasmus Therkildsen vandt ikke 10. sæson af X Factor, men han sejrede på sin egen måde. Nu viser han endelig sin nye kæreste frem.

Rasmus Therkildsen fik en tredjeplads i årets X Factor, der sluttede sidste fredag, men det blev til en stensikker førsteplads i kærlighed. 

Mens han var med i det populære underholdningsprogram, mødte han nemlig en ung kvinde, som fejede benene væk under ham.

Rasmus Therkildsen valgte at hemmeligholde sin nye kæreste under sin deltagelse i programmet, fordi hun ikke havde lyst til at komme i rampelyset, men efter at den 28-årige tømrer fra Brønshøj nu er færdig med X Factor, har han endelig valgt at vise hende frem.

- Folk må godt vide det nu, men vi har holdt det lidt hemmeligt under forløbet, så hun ikke kom for meget i rampelyset. Jeg ved jo, hvordan det er med presse og fotografering og så videre, men det er jo ikke alle, der bryder sig om det, fortalte Rasmus Therkildsen til Ritzau efter sidste afsnit af X Factor.

Nu hvor X Factor er slut, og kameraerne er slukket, har Rasmus Therkildsen ikke bare valgt at fortælle, at han har en kæreste, han har også delt billeder af sin udkårne på sociale medier.

View this post on Instagram

Årets første is 😋😋🌞😁

A post shared by RASMUS - X Factor 2018 (@rasmustherkildsenmusic) on

 
View this post on Instagram

Hygge ved damhussøen 💑😁🕺❤️

A post shared by RASMUS - X Factor 2018 (@rasmustherkildsenmusic) on

 

Rasmus Therkildsen og 23-årige Camilla faldt i snak under X Factor og begyndte efterfølgende at ringe og skrive sammen. Og nu kalder de sig altså kærester. 

Mens Rasmus Therkildsen, som var på Remees hold under showet, måtte nøjes med en tredjeplads i X Factor, blev det til en andenplads til Jamie Talbot, der måtte se sig slået af Thomas Blachmans gruppe Place on Earth.

X Factor vender tilbage på TV 2 næste år.

Ny trend bekymrer: Unge kvinder bruger 'elastik-metoden' på kroppen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip